Pinacle 16 neběží obraz

Odpovědět
rojack
Kontaktovat uživatele:

V P16 jsem pracoval před 3 lety a v pohodě. Potom jsem si koupil výkonnější notebook a nainstaloval opět to stejné P16. Nyní jsem zkusil první zpracování videa ze stejné kamery (AVCHD) na nejvyšší možné rozlišení, co kamera umožňuje.
Naimportoval jsem video do notebooku, potom přetáhl jako obvykle asi 200 segmentů hodinového videa dolů na časovou osu, nechal zpracovat (asi 20 minut). Potom jsem bez jakýchkoli úprav poprvé spustil a děje se tohle:
V samostatném okně vpravo nahoře se ukáže obraz, ten po půl sekundě ztuhne a stojí, zatímco zvuk normálně běží stejně jako ukazatel na ose. Ať zkusím jakoukoli pasáž, je to stejné. Video trochu cukne, potom stojí, zvuk běží.
Když zkusím spustit jednu samostatnou součástku videa přímo z okna importů (vlevo nahoře), děje se to také. Video stojí, zvuk běží.
Co dělám špatně?
Teď jsem si uvědomil - na novém ntb mám samozřejmě W10, předtím jsem měl Vista. Není potřeba nějaký patch?
Miroslav Poner

Nainštalujte tento Patch:https://support.corel.com/hc/en-us/arti ... ch-History
A zo stránky Microsoft si stiahnite DirectX
Už tu toho bolo dosť popísané na túto tému.
rojack
Kontaktovat uživatele:

Děkuji, ale udělal jsem obojí a žádná změna. U DirectX mně psalo, že již je nainstalována stejná či vyšší verze, tedy se nebude instalovat. Patch 16.1. proběhl OK.Poté jsem resetoval NTB.
Spustil jsem PN16 a stále stejné, video nejede, zvuk ano.
Co bych měl ještě udělat?
Miroslav Poner

Skúste ešte pozrieť či máte poslednú aktualizáciu ovládača grafickej karty, preinštalujte ovládače.
rojack
Kontaktovat uživatele:

V diskusi na sw.cz, od kterých jsem kdysi Pin16 koupil, je podobných závad popsaných hodně. Jedna potvrzená rada byla, že Pin neumí pracovat s duální grafikou, že je třeba vypnout druhou graf kartu a spustit Pin pouze s integrovanou. To se mi podařilo, ovšem mně to nepomohlo.
A na závěr jedna odpověď prodejce - SW : Pin 16 není kompatibilní s Win10, je třeba zakoupit upgrade na Pin 20.
Odpovědět
  • Informace