Omlouvam se za lavinu mojich dotazu,snad uz to bude jeden z poslednich dotazu.
Potrebuji poradit,jak muzu spojit 2 klipy.Jedna se o fotografii,kde bude nejaky ten titulek,dale nejaky prechod a po nem videoklip,to cele bych chtel sloucit,aby z toho byl jeden klip.Jdou mi kombinovat klipy,pokud jsou nacteny ze stejneho zdroje za sebou,kdyz chci ale kombinovat klipy,ktere jsou z jinych zdroju a mezi ne dam jeste prechod,tak se mi nabidka "kombinovat klipy nezobrazi"
potrebuji to kvuli dvd menu.Nejde totiz udelat,abych oznacil napr 3klipy najednou+prechod mezi nimy a to cele nastavit do jedne kapitoly v dvd menu,kdyz to totiz takto udelam,tak se mi do kazdeho ramecku v menu nacte kazdy klip zvlast,takze z tech 3 klipu mam 3 kapitoly.
Nevite jak tohle vyresit?
Za normalnich okolnosti bych to tak nechal a kapitolu bych nastavil na zacatek kazdeho klipu,ja ale chci navic nastavit vraceni do menu po skonceni kapitol,takze by se mi to vracelo do meno po zobrazeni toho 1.klipu,nebo fotky a to video s prechodem,ktere by melo nasledovat se nezobrazi.mockrat diky za Vase rady,Josef
spojeni 2 klipu
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Buď si ty klipy můžeš zvlášť vyrenderovat (export->avi->zvolit DV kodek) s co nejmenšími ztrátami na kvalitě, a potom to vložit do projektu .
Anebo si s tím menu vyhrát aby to bylo tak jak potřebuješ .
Anebo si s tím menu vyhrát aby to bylo tak jak potřebuješ .
-
- Informace
-