Ahoj, co dělám špatně, pls?
Mám projekt 53 minut a před finálním generováním, jsem dal smazat renderované soubory a udělat je znovu pro již hotový projekt - prostě tak jako vždy tak jak se doporučuje. Přesto že se těch 53 minut renderuje skoro 5 hodin, dočkal jsem se pozdě v noci. Pro jistotu jsem dal projekt uložit (vůbec jsem si nevšiml že by naskočilo obvyklé modré kolečko) a pro sichr jsem ho uložil i pod novým jménem projektu.
Projekt jsem zavřel, pak otevřel a šup - OBA projekty naskočily se žlutou čárou a chtěly se počítat znovu. Dobře, něco se nepovedlo, nechal jsem to přes noc. Ráno bylo hotovo. Opět uloženo! Teď večer to zapnu a...? Opět renderované soubory neuloženy a opět budu čekat 5 hodin. V čem prosím dělám chybu?
Zjistil jsem, že pomůže jakákoliv drobná změna v projektu v průběhu renderování - stačí například změna hlasitosti v nějakém klipu či titulku. Pak se vše viditelně uloží (je vidět kolečko) a po restartu se pak pokračuje dále. Nicméně to mi nepřijde tak nějak normální - když na to prostě zapomenete.
Tak zkušenost č.2 - celý večer každou chvíli změním někde hlasitost a dařilo se uložit. Sice pakárna, ale dařilo se. Poslední hodinu jsem nechal dojet už vše - změnil jsem hlasitost někde, dal uložit, naběhlo kolečko, uloženo. Restart - a? poslední hodina není uložena - ještě že jsem to dělal průběžně, ale už mě to vytáčí... :-/ Kruci...
Prosím zejména ty kteří sem chodí zbytečně trousit svá moudra o kvalitách PINN, že těch se neptám. Prosím normální uživatele zda nevědí. Díky!
PINN 20 - renderované soubory
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Informace
-