MTS kontejner a PINN 20

Odpovědět
sotas

ahoj, prosím o radu.... Poslední videa s ohledem na super kvalitu renderuji do MTS, kvalita je lepší než u MOV. Bohužel ale zápasím s problémem - pokud finální video přehraji u sebe na PC, je vše v dokonalém pořádku. Pokud stejné video nahraji na YT, chrčí zvuk. Nezbývá než ho smazat a degradovat kvalitu do MOV. Nevíte prosím v čem je problém? Zdrojové video je z iPhone 6, 1080p/60s. Díky!
Miroslav Polner

Pozrite sa ako máte nastavený zvukový formát, stáva sa to ak nahráte zvuk v mp3 a v mp3 vyrenderujte ak sa dá, nastavte si zvuk všade, teda aj pri zázname na LPCM, pracujte s nekomprimovaným zvukom.
sotas
Kontaktovat uživatele:

Děkuji za info pane Polner, tak jsem věnoval pokusům pár hodin a takto to dopadlo...

Zdrojové video 1080/60p - z něhož jsem připravil minutovou ukázku (doufám že nebudu zatracován, ale spíše se to někomu bude hodit pro jeho další práci). :-)

Jedná se o záběry, kde je hlavně pohyb. Ukázka není nijak sestříhána a je tak vidět rychlý pohyb kamery - vliv na kvalitu obrazu. Zvuk je doprovodný, vloženo klasické MP3.

Výsledné video je renderováno do MTS kontejneru, kdy při klasické předvolbě v PIN20, trpělo chrčením zvuku - ale jen při nahrání na YouTube. Při přehrátí na PC je a bylo vše v pořádku.

1. MTS 1080/60p - zvuk standardní z předvolby Dolby Digital - obraz OK, zvuk chrčí: MTS 1080/60p
velikost souboru: 185MB

2. MTS vlastní předvolba - 1080/60p / zvuk PCM - obraz OK, zvuk OK: MTS 1080/60p PCM
velikost souboru: 75MB !!! zajímavé - i když mám nakonec trochu dojem, že kvalita obrazu šla malinko dolů (nebo je to jen pocit?)...

Pro doplnění:
3. MTS 1080i - zvuk standardní - obraz samozřejmě zhoršený, zvuk chrčí: MTS 1080i
velikost souboru: 183MB

Naposledy oživil Anonymous v 21.12.2020, 06:55
Odpovědět
  • Informace