Pinnacle18 - zvuková stopa
-
- Kontaktovat uživatele:
Dobrý den! Mám hotovou obrazovou stopu. Dám oddělit zvuk a obraz uzamknu. Potom stříhám zvukovou stopu ( aby byly zachovány celé věty, posunuji začátky, vkládám prolínačky, abych omezil rušivý vliv). Celý projekt ještě jednou kontroluji a dám exportovat do. Někdy to proběhne OK, ale většinou některé úseky doprovedného zvuku z kamery, případně i ze stopy komentářů chybí. Pomohlo, když jsem zvuk odděloval bez přechodu, s malou mezerou, sle je to ve výsledku rušivé. V Pinnacle 15 to fungovalo! Co je špatně?
Špatný je celý Pinnnacle, tých chýb sa prejavuje omnoho viacej, skúste si nastaviť v kamere nahrávanie zvuku na LPCM, Pinnacle je náchylný robiť problém s formátom mp3.
Možná Vám to pomůže - nedávno jsem (po docela dlouhé době) potřebovat v Pinnacle 18 udělat nějaký projekt a setkal jsem se s podobným problémem - projekt OK, ale po vyexportování chyběly náhodné části zvukových stop a dokonce mi vypadla i část přechodů.
Pomohla aktualizace studia-bohužel ale až poté, co jsem projekt "udělal" znovu, u stávajícího projektu se zlepšení neprojevilo (naštěstí fungovalo ctrl+c z jednoho projektu a ctrl+v v nově založeném projektu.
Pomohla aktualizace studia-bohužel ale až poté, co jsem projekt "udělal" znovu, u stávajícího projektu se zlepšení neprojevilo (naštěstí fungovalo ctrl+c z jednoho projektu a ctrl+v v nově založeném projektu.
Naposledy oživil Anonymous v 25.12.2020, 03:37
-
- Informace
-