Menu a kapitoly

Fórum ke všem verzím Pinnacle Studia 10 až 15
Zamčeno
Roman

Mam P10.V programu si film rozdělím na 3 kapitoly a spojim je s menu.Před exportem si projekt prohlednu a vsechna tlacitka "skacou kam maji". Po renderu do složky mi ale tlačítko 3 skače na 2 kapitolu.Tlačítko 2 na ni také skáče.Nevíte někdo, čím to může být?
mech

Jo, tak to jsi zcela přesně popsal i můj problém. V cca 2 hod. projektu s 3-mi menu vše chodí při zkoušce OK. Po 3.5h vyrenderování odskok na poslední kapitolu neustále přeskakuje na předposlední kapitolu .... Už jsem nad tím ztrávil několik večerů, vyzkoušel vše možné ale už mne opustila fantazia a nakonec i trpělivost.

Zřejmě to bude ještě jedna z "nevychytaných" chyb. Na www.exac.cz se zřejmě chystá další update (10.6.0.3317 BETA), ale o opravách menu tam nic nepíší.

nebo se pletu ??

lubud

Pánové, chce to klid, udělat dokonalé menu PS10+ holt ZATÍM neumí. Než to ti borci domyslí, zkuste něco jiného - třeba DVD Archtitect 3.0. Umí i lepší encoding...
trojasct

A nevite nekdo jeste o nejakym dalsim programu na tvorbu dvd menu? DVD arhitekt nemuzu nikde sehnat. Dik moc
Steve.j

warez ci torrent. je toho plno
Steve.j

Jako ten dvd architect tam sezenes. esli chces poslu ti link
Mirekxxx
Kontaktovat uživatele:

Jestli mužež tak mi prosím pošli link. Díky.
martas

Ahoj,mozna hloupa otazka.Pracuju na slideshow.Jednotlive fotky jsou vlozeny jako PIP a pozadi jednotne.Protoze objem fotek je ponekud vetsi,vatvoril jsem asi 10 kapitol.Otazla a problem zni.Rad bych ke kazde kapitole pridal nahled,ale protoze manu vyjde na vice nez jednu stranku,nahledy jsou na vsech strankach stejne.Jak docilit toho abych mohl he kazdemu tlacitku vlozit jiny (aktualni nahled).
Dikz moc za rady(pokud je to v silach PS10 a take mych)
Zamčeno
  • Informace