Mám problém ze zakoupením a hlavně aktualizací možnosti vypalovat Blu-ray disky. Platba kartou přes PS 19 proběhla. Kontroloval jsem účet. Zkoušel jsem i obnovu nakupů v ovládacích panelech a po zadání e-mailové adresy zobrazuje mi to hlášku- viz přiložený obrázek:,,Došlo kneznámé chybě.Chcete to zkusit znovu ?" Provedl jsem i přeinstalovaní programu. Jakým způsobem vlastně Corel
tuto službu do programu uživatelů dostává ? Je to celé postavené na hlavu, nemohl to již program obsahovat v prodejní verzi ??? Přátelé jak na to. Díky.
[attachment 1102 Screenshot_1.png]
zakoupení možnosti vypalování Blu-ray
-
- Kontaktovat uživatele:
- Přílohy
-
- Screenshot_1.png (217.04 KiB) Zobrazeno 1784 x
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Bohužel, všechny rady od EXAC vyčerpány. Snad ještě antivir ?
Ak máte nainštalovaný originál program Pinnacle Studio 19, tak pri kupovaní Blu Ray treba zadať ten istý mail, ktorý ste zadávali pri aktivácii PS 19, Jedine čo môžem poradiť, je im napísať, poslať kópiu o zaplatení a následne na váš mail vám pošlú link a návod ako Blu Ray funkciu aktivovať.
-
- Kontaktovat uživatele:
Děkuji za radu.
Po dlouhém a nic neřešícím dopisování mi konečně poslali zástupci Corelu
,,BD plugin.exe." Zajásal jsem však zbytečně. Po kliknutí na stažený soubor
- opět hláška uvedená v příloze nahoře: ,,Došlo k neznámé chybě ....
Po konzultaci s p. Pospíšilem s EXAC je podezření na upgradovanou Windows 10.
Zkusím tedy ještě čistou instalaci.
Po dlouhém a nic neřešícím dopisování mi konečně poslali zástupci Corelu
,,BD plugin.exe." Zajásal jsem však zbytečně. Po kliknutí na stažený soubor
- opět hláška uvedená v příloze nahoře: ,,Došlo k neznámé chybě ....
Po konzultaci s p. Pospíšilem s EXAC je podezření na upgradovanou Windows 10.
Zkusím tedy ještě čistou instalaci.
-
- Kontaktovat uživatele:
Windows 7, to je jistota. Vše potom už je krok zpět. Nemusíte s tím souhlasit, ale to je také vše co s tím jde udělat. Windows 7 posledni OS pro lidi, ne proti nim.
-
- Kontaktovat uživatele:
Romolus - je mi líto, ale v tomto s Vámi nemohu souhlasit. Já používám Win 10 od prvopočátku (zkušební verze ještě jen v angličtině) a nikdy jsem neměl potíže.
Třeba je to v tom, že stříhám v Ediusu. Pinnacle jsem se vyhýbal velkým obloukem. A když ho převzal Corel, nedivím se že je takový jaký je. (td)
Před léty Corel vydal stříhací program který byl naprostý propadák (měl jsem ho tuším jako bonus ke CorelDraw v.6).
Později naprosto zničil výborný stříhací program Ulead MediaStudioPro, na který v té době neměla zdaleka ani "slavná" Adobe Premiere.
Kdyby se drželi toho co výborně umí, CorelDraw, udělali by nejlépe. CorelDraw mám od v.3, která byla ještě na disketách a používám ji dodnes (tedy v.17).
Pod Win 10 nešel už nainstalovat CorelDraw v.13, ale když jsem dělal upgrade z Win 8.1 na Win 10, zůstal kupodivu funkční.
A co mohu ještě dodat, pod Win 10 je Edius 7 a 8 rychlejší než pod Win7. >:D<
Třeba je to v tom, že stříhám v Ediusu. Pinnacle jsem se vyhýbal velkým obloukem. A když ho převzal Corel, nedivím se že je takový jaký je. (td)
Před léty Corel vydal stříhací program který byl naprostý propadák (měl jsem ho tuším jako bonus ke CorelDraw v.6).
Později naprosto zničil výborný stříhací program Ulead MediaStudioPro, na který v té době neměla zdaleka ani "slavná" Adobe Premiere.
Kdyby se drželi toho co výborně umí, CorelDraw, udělali by nejlépe. CorelDraw mám od v.3, která byla ještě na disketách a používám ji dodnes (tedy v.17).
Pod Win 10 nešel už nainstalovat CorelDraw v.13, ale když jsem dělal upgrade z Win 8.1 na Win 10, zůstal kupodivu funkční.
A co mohu ještě dodat, pod Win 10 je Edius 7 a 8 rychlejší než pod Win7. >:D<
-
- Kontaktovat uživatele:
Vždyť každému co jeho jest.
-
- Kontaktovat uživatele:
Takže, čistá instalace s aktivaci Bluray se podařila, ale nastal jiný problém. Okno přehrávače je stále šedé-nezobrazuje přehrávané video.
Zvuk jde, ale pozdě reaguje při spuštění. Grafiku jsem aktualizoval. Je to k posr...ní. Před tím to fungovalo dobře. Na vyměněném disku myslím. Zítra zkusím Exac, pak to půjde asi do koše. Může mi někdo doporučit program s kterým nejsou potíže ? Dík.
Zvuk jde, ale pozdě reaguje při spuštění. Grafiku jsem aktualizoval. Je to k posr...ní. Před tím to fungovalo dobře. Na vyměněném disku myslím. Zítra zkusím Exac, pak to půjde asi do koše. Může mi někdo doporučit program s kterým nejsou potíže ? Dík.
-
- Kontaktovat uživatele:
............zkuste si stáhnout TRIAL Adobe Premiere Elements (strýček Google...). Vyzkoušejte si na něm co potřebujete a uvidíte, jestli se Vám bude hodit. Je také v češtině (!) a já jsem s ním po přechodu od Pinnacle spokojen. U mne vše funguje....Poslední řešení je Sony Vegas, ale cenově je někde úpně jinde....
-
- Informace
-