Pinnacle 18 - do čeho exportovat

Odpovědět
majklan
Kontaktovat uživatele:

Mám nastrihane video v hd 1280x720.... v mp4...chci udelat export..udelal jsem export do mpeg4, ale kvalita je nic moc...doporučte mi prosím nastavení, kde bude kvalita stejná jako videa v editoru? díky moc
Kontaktovat uživatele:

Než začneš něco dělat, měl by jsi o tom něco vědět. Tím toho potom méně pokazíš a nebudeš muset řešit zásadní, triviální problémy. Zásadní je třeba to, že když chceš mít kvalitu videa minimálně stejnou, nesmí být renderování (ukládání, exportování...) v horší kvalitě, něž jaký je orginál. (u Pinnacle se to myslím řeší už i při otevření projektu, než vůbec něco do timeline (časové) osy vložíš). Tak že nastav to samé co "píše" org. o videu - to je hlavně velikost rozlišení (jestli je video 1920x1080), tak by nemělo být menší a datový tok. Ten také nesmí být menší, než org. Pokud to v tabulce nenajdeš (tabuka pro uložení do souboru), tak zvol →vlastní nastavení (!). 16 000 kb/s by mělo stačit v OK kvalitě, pod 11 000 kb/s nechoď. Tam už se obraz "deformuje".
majklan
Kontaktovat uživatele:

ano....to jsem vse nastavil primo v tom ozubenem kolečku jakmile jsem to pridal do timeline..nebo je to treba nastavit v nastaveni jeste nez soubor nahraju do knihovny?
majklan
Kontaktovat uživatele:

tim chci rict....naimportoval jsem soubor do knihovny....v timeline jsem si kliklna ozubene kolecko a nastavil ntfs 30 fps....pote jsem vlozil video do time line..nastaveni teda podle info o videu...dal jsem export..do mpeg4..dal jsem kodek h264...prenosova rychlost 16 000 kbit/s... kdyz video pustim...tak rohy treba aut atd.nejsou vyhlazene ale jsou ozubene lehce....
Kontaktovat uživatele:

............a jseš si jistý, že to org. video je v pořádku? To je kvalitní? Kontroloval jsi si to? Říkávalo se, že "z hov*a bič neupleteš". Něco na tom je (!). Pokud toto vše nikam nevede, zkus to exportovat do MPEG 2 v tom samém rozlišení co je původní video (třeba i FullHD 1920x1080). A pak to porovnej. Neměl by v tom být žádný rozdíl. Akorát bude ten výsledný vypočítaný soubor trochu větší. Ale při dnešních kapacitách HDD to už asi nehraje roli. A když i poté..... tak zkus jiný střihací program na video. Třeba (TRIAL) Adobe Premiere Elements 12 (13)...................
majklan
Kontaktovat uživatele:

ok zkusim
stromboli

Dobrý deň,potreboval by som vedieť,ako dostať v Pinnacle 18 hudbu z CD ,ako uzamknúť zvukovú stopu,resp.ju vymazať.Nikde to neviem najsť,ani v knihe od Pecinovského.Dík za radu.
kamera11
Kontaktovat uživatele:

http://www.exac.cz/pdf/STUDIO_18.pdf na stránce 247→ NASTAVENÍ ZVUKU
Odpovědět
  • Informace