Pinnacle Studio 17 - sekání videa

Odpovědět
Librst
Kontaktovat uživatele:

Zdravím,

mám dotaz. Koupil jsem si originální pinnacle studio 17 Ultimate a když chci uložit video tak video které má 17 minut se natáhne na 54 minut a obraz se strašně seká. Jede jako by byl zpomalený. A video to potom natáhne z 17 minut na 54 minut. Ale zvuk přitom jede v pořádku. Nevíte někdo kde je problém?
Kontaktovat uživatele:

"Zdravím, mám dotaz. Koupil jsem si originální pinnacle studio 17 Ultimate a když chci uložit video tak video které má 17 minut se natáhne na 54 minut a obraz se strašně seká. Jede jako by byl zpomalený. A video to potom natáhne z 17 minut na 54 minut. Ale zvuk přitom jede v pořádku. Nevíte někdo kde je problém?"

Pokud jsi si "koupil" program Pinnacle 17, máš základní znalosti PC (pro program jsou předepsané minima aby běžel...) a o programu Pinnacle 17 víš jak ho používat, tak to co popisuješ není možné !!! Nepíšeš, co si má člověk představit pod Tvým pojmem "když chci uložit video"..........je tam tisíc možností JAK (!). Zkus být konkrétnější v popisu, co jsi s tím videem všechno dělal. Soubor (co nahraješ) může být po renderování a uložení různě veliký. Může být i delší ve stopáži (ze17 min na 54 minut), ale to záleží na Tobě, co jsi s ním SCHVÁLNĚ udělal, tj. např zpomalil video o 50% (bude 2x delší), přidal jsi scény navíc, dal jsi opakovat vložené klipy (!?) atd. Samo od sebe, pokud je video dlouhé 17 minut, tak delší být nemůže. Udělej si nový projekt, zkus to znovu a uvidíš.............
Odpovědět
  • Informace