Dobrý den,
mám takový problém. Mám Pinnacle studio - Ultimate 17 a když chci střihat nějaké video a hledám v časové míře bod kdy by jsem chtěl něco ustřihnout, tak video v pravém rohu obrazovky nejede a jede jen zvuk. Obraz je jen šedý.
To samé to dělá i když dám přehrát jen video. Již jsem vše odinstaloval a nainstaloval znova, jestli není třeba chyba v instalaci. Ale dělá to pořád dokola. Už jsem zoufalí a nevím si rady. Nemůžete mi někdo poradit prosím co s tím?
[attachment 928 pns.png]
Pinnacle 17 - Problém s obrazem
-
- Kontaktovat uživatele:
- Přílohy
-
- pns.png (211.01 KiB) Zobrazeno 1665 x
Předpokládám, že máš koupený originál Pinnacle? Není to žádna warez kopie?
Co je to za ta videa? Jaký formát? A dělá to uplně každé video, které do toho dáš?
Co je to za ta videa? Jaký formát? A dělá to uplně každé video, které do toho dáš?
Akú máte grafickú kartu? Máte nainštalované posledné ovládače ? Kodeky môžu ešte chýbať.
-
- Kontaktovat uživatele:
To nevypadá na video z kamery. Takže dát výpis z MediaInfo. Podívat se jaký je kodek videa a jestli je v PC. Pokud si vzpomínám, tak u PS v9 se kontrolovalo překreslování grafiky nějakým prográmkem, ale je to už hodně dávno, takže nevím na 100%.
-
- Kontaktovat uživatele:
Ano mám koupenou originálku. Jinak grafiku mám Radeon HD 8670M A většinu videa mám z kamery ve formátu MTS. Jinak to blikání dělá na všech videí. Když jsem nainstaloval pinnacle poprvé, tak to asi tak cca 5 dnů jelo v pohodě. A pak to začalo blbnout.
-
- Kontaktovat uživatele:
Hm, neopomněl jsi nám prozradit, že máš Pinnacle nainstalované na notebooku?B)-
A vzhledem k tomu, že Ti to jelo bez problému ze začátku a pak se to zepsulo
se domnvám, že chyba nebude v Pinnacle, ale např, v nějakém dodaném softu
nebo poškození ovladačů grafiky.Jaké parametry má Tvůj notebook?
A vzhledem k tomu, že Ti to jelo bez problému ze začátku a pak se to zepsulo
se domnvám, že chyba nebude v Pinnacle, ale např, v nějakém dodaném softu
nebo poškození ovladačů grafiky.Jaké parametry má Tvůj notebook?
-
- Kontaktovat uživatele:
V adresáři kde je instalován PS17 je prográmek NemoCheck, který otestuje vše co související s grafickým zobrazením.
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak na Notebooku mám 8GB Ram - 1 TB HDD PRocesor Intel i3 - 3110M CPU 2.40GHz
Windows 8.1 64bitový.
Kontroloval jsem to podle toho programu NemoChcek a vyskočilo mi okno, že systém je v pořádku pro přehrání videa 1080p
Ovladače od grafiky jsem nainstaloval ty nejnovější přímo ze stránek výrobce.
Windows 8.1 64bitový.
Kontroloval jsem to podle toho programu NemoChcek a vyskočilo mi okno, že systém je v pořádku pro přehrání videa 1080p
Ovladače od grafiky jsem nainstaloval ty nejnovější přímo ze stránek výrobce.
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak již jsem problém vyřešil. Zjistil jsem že grafika Radeon asi nefunguje jak má. Odinstaloval jsem grafiku Radeon a nechal nainstalovanou jen integrovanou grafiku intel co v notebooku byla a pinnacle již zase jede jak má.
Všem vám tedy děkuji moc za vaše názory a pomoc.
Všem vám tedy děkuji moc za vaše názory a pomoc.
-
- Kontaktovat uživatele:
Myslím si, že jsi zvolil špatný postup.Integrovaná grafika užírá výkonu procesoru a spotřebovává
část instalované paměti.Měl by jsi opět nainstalovat Radeona s vlastní pamětí RAM
a procesorem.Pak v BIOSU nebo UEFI (podle typu co máš v ntb) zakázat aktivaci integrované
grafiky, popřípadě v ovládacích panelech na položce Správce zařízení.
Mít spuštěné obě grafické karty je nejlepší cestou k problémům se zpracováním video souborů.
Neodpustím si poznámku:
Pokud by jsi hned na začátku napsal, že se jedná o notebook s dedifikovanou a integrovanou grafikou
pak bych Ti to napsal hned a ne až to z Tebe vytáhneme jak jezevce z nory.B)-
část instalované paměti.Měl by jsi opět nainstalovat Radeona s vlastní pamětí RAM
a procesorem.Pak v BIOSU nebo UEFI (podle typu co máš v ntb) zakázat aktivaci integrované
grafiky, popřípadě v ovládacích panelech na položce Správce zařízení.
Mít spuštěné obě grafické karty je nejlepší cestou k problémům se zpracováním video souborů.
Neodpustím si poznámku:
Pokud by jsi hned na začátku napsal, že se jedná o notebook s dedifikovanou a integrovanou grafikou
pak bych Ti to napsal hned a ne až to z Tebe vytáhneme jak jezevce z nory.B)-
-
- Informace
-