Převod VHS

Fórum o všem ostatním - kamery, hardware, offtopic, ...
Odpovědět
apendixen
Kontaktovat uživatele:

Zdravím ve spolek,
neví náhodou někdo zda existuje nějaký program na odstranění datumu a času nahraném na kazetách VHS a VHS-C?Převádím spousty kazet a ty datumy a časy mě v některých případech pěkně sejří.
radek7777
Kontaktovat uživatele:

program se jmenuje Remove Logo Now. třeba pomůže.
apendixen
Kontaktovat uživatele:

Tak jo,stáhl jsem zkušební verzi,no docela to funguje,ale dokonalé to není,stále se v místě mihotájí zřetelné kostičky,no ale i tak bych to akceptoval,lepší v některých okamžicích ,než ty bílé titulky.Ovšem cena je dost vysoká za tento produkt(víc jak za PS15 U).No a zas..t si PC nějakým crackem se mi nechce.Jinak děkuju za celkem dobrý tip.Co stihnu za ten měsíc,to stihnu.Ještě jednou děkuji
Romolus
Kontaktovat uživatele:

Pro apendixen: Udělejte si bitovou kopii systému. Tím dosáhnete toho, že když Vám dojde čas trial verze, přeinstalujete celý sistém z této kopie a opět běží trial až do doby jeho ukončení. Tak se to dá realizovat stále dokola. Je to trochu krkolomné, vím, ale když nechcete program "léčit", je to spolehlivý prostředek, mít ho na tak dlouho, jak jej budete potřebovat i bez nákupu. :-)
apendixen
Kontaktovat uživatele:

Ano,již mám zálohováno před týdnem,takže dobrý,jen když to budu dělat opakovaně,tak to bude otravovat s aktualizacemi,na druhou stranu ale třeba budu mít už vše hotovo,co potřebuji.Dík za nakopnutí Romulus
Odpovědět
  • Informace