Ahojte,
mám problém s Pinnacle16 . Aktualizoval jsem z Win XP na Win 8.1 a Studio mně nefunguje.
Po nainstalování a spuštění programu se objeví okno s nápisem:
[size=large]Po nainstalování aplikace Studio proběhne aktualizace operačního systému. Některé, nebo všechny funkce programu nemusí fungovat správně. Doporučujeme provést novou instalaci softwaru.[/size]
I když jsem instaloval znova, tak po spuštění opět ta samá hláška.
Dělám něco špatně, nebo je to nefunkční ? Mám Win 8.1
Na stránkách Pinnaclu jsem našel toto: OPRAVA , ale ani to nezabralo.
Nemá někdo nějaký nápad?
Pinnacle 16 a Win 8.1
-
- Kontaktovat uživatele:
Určite by som ešte nedoporučoval používať Pinnacle16 pod win 8.1 , Podpora Pinnacle je chabá a zatiaľ ako tak PS16 funguje pod win7.
-
- Kontaktovat uživatele:
Když si zde projdete rozpravu o Pinnacle 16 a jeho instalaci, jsem si více! než jistý, že odpověď najdete. Především Steviezah se o tom tady hodně rozepisoval. Co se týká PS16 a W8., mám známého, kterému v tomto OS PS16 dost zlobí. Tak hodně štěstí.
P.S. Kdo má rozum Pinnaclu 16 se vyhne obloukem a najde si jiný spolehlivější editor videa a za podobnou cenu.
P.S. Kdo má rozum Pinnaclu 16 se vyhne obloukem a najde si jiný spolehlivější editor videa a za podobnou cenu.
Zdravim Vas,
mam otazku. Pracujem s Pinnacle 16 v praci - tvorba videopostupov.
Moj problem spociva v tom, ze ked si po case otvorim v Pinnacle 16 video, ktore uz bolo exportovane na siet
nemozem ho uz upravovat (na casovej osi sa mi nezobrazia "okienka" titulky, ale video ako jeden kus.)
Ako to zmenim, tak aby som ho mohol upravovat tak ako ked som ho tvoril?
Ide to vobec?
Velka Vdaka za odpoved
mam otazku. Pracujem s Pinnacle 16 v praci - tvorba videopostupov.
Moj problem spociva v tom, ze ked si po case otvorim v Pinnacle 16 video, ktore uz bolo exportovane na siet
nemozem ho uz upravovat (na casovej osi sa mi nezobrazia "okienka" titulky, ale video ako jeden kus.)
Ako to zmenim, tak aby som ho mohol upravovat tak ako ked som ho tvoril?
Ide to vobec?
Velka Vdaka za odpoved
-
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím.
Exportované video nelze upravovat původním způsobem.Musel by zůstat zachován původní projekt,včetně původního videa,a navíc
vše v původních umístěních a původními názvy.Což je při delším uchovávání problém.
Exportované video nelze upravovat původním způsobem.Musel by zůstat zachován původní projekt,včetně původního videa,a navíc
vše v původních umístěních a původními názvy.Což je při delším uchovávání problém.
-
- Kontaktovat uživatele:
Ještě doplním,exportované video můžeš samozřejmě upravovat ale pouze jako nové video.V kolekci klikneš pravým tlačítkem na vybrané video a necháš znovu detekovat scény.
Zdravim vsetkych,
mam otazku co sa tyka exportovanych videii z Pinnacle studio 16.
Ked si video prehliadam v programe ( Pinnacle 16) vsetko bezi bez "sekov" resp.
velmi krátkych "prebleskov" obrazku.
Ale po exporte v niektorych videach je vidno "seky" alebo take preblesky obrazku bud zo zaciatku sceny
alebo tak. Tie "preblesky"netrvaju dlho je to mozno stotina sekundy, viditelne je to hlavne ked sa casto vyskytuju.
Da sa tomu zamedzit alebo to nejakym sposobom obmedzit alebo uplne odstranit.
Dakujem Vam za Vasu odpoved
Pekny vikend
Michal
mam otazku co sa tyka exportovanych videii z Pinnacle studio 16.
Ked si video prehliadam v programe ( Pinnacle 16) vsetko bezi bez "sekov" resp.
velmi krátkych "prebleskov" obrazku.
Ale po exporte v niektorych videach je vidno "seky" alebo take preblesky obrazku bud zo zaciatku sceny
alebo tak. Tie "preblesky"netrvaju dlho je to mozno stotina sekundy, viditelne je to hlavne ked sa casto vyskytuju.
Da sa tomu zamedzit alebo to nejakym sposobom obmedzit alebo uplne odstranit.
Dakujem Vam za Vasu odpoved
Pekny vikend
Michal
-
- Kontaktovat uživatele:
XXX
-
- Informace
-