Dobrý den,
nahrával jsem svoji tvorbu na PC, celkový záznam má asi 3 hodiny což by nikoho nebavilo. Mohl by mi někdo poradit jak ten film zrychlím aby měl třeba 15 minut? (jednoduše řečeno aby práce mnohem rychleji ocejpala , ale ne tím způsobem že by bylo 2 hod. 45 minut vystřiženo..
Zkoušel jsem v programu kliknout a vyzkoušet snad všechno, ale ještě jsem nikdy nic nestříhal takže je chyba určitě u mě
Děkuji
Zvýšit rychlost videa v pinnacle studio 16
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
XXX
To máš pravdu kamera 11.Mne to pripadá ta,že si niekto stiahne crack editačného progreamu a potom sa pýta na základné funkcie ! Pokiaľ má niekto originál,má tam dodané DVD s návodom a nemusí s tu pýtať ako ďalej!
Zrychlování rozstříhaných kousků videa
Ahoj, měla jsem dlouhé video, které jsem prostříhala a zkrátila a ted bych všechny ty kousky potřebovala jednak sloučit do jednoho kusu a pak to zrychlit...když jsou ty kousky takhle za sebou tak se mi časově zkrátí jen to poslední a ty ostatní jsou jen rychlé přehrávání...poradí někdo? Díky
Ahoj, měla jsem dlouhé video, které jsem prostříhala a zkrátila a ted bych všechny ty kousky potřebovala jednak sloučit do jednoho kusu a pak to zrychlit...když jsou ty kousky takhle za sebou tak se mi časově zkrátí jen to poslední a ty ostatní jsou jen rychlé přehrávání...poradí někdo? Díky
-
- Kontaktovat uživatele:
Je to docela jednoduché. Seřazené soubory se vezmou levým tlačítkem myši do bloku a tím se označí, pak se klikne pravým, rychlost, přidat a nastaví se jak to má být rychlé. A až se všechno vyrenderuje, tak se to vyexportuje.
Tak se nic nestalo, červená část (zkrácená) je jenom u tý poslední části těch střiženejch kousků, časově je to tudíž skoro stejný
-
- Kontaktovat uživatele:
To je překvapení, jenom ta poslední část funguje.
Když už to tak děláš, povšimla sis, že máš efekt vložen jen v té poslední části?Vypadalo to takto:
[attachment 821 speed_1.JPG]
Mělo to vypadat takto:
[attachment 822 speed_2.JPG]
Ale proč to dělat jednoduše když to lze složitě, že?
Takže postup k požadovanému výsledku, proč takto, zkuste vydedukovat.
1)Tvoji hromádku souborů seřaď dle libosti, opatři efekty(barva,titulky atd)
2)Ulož si tento projekt pro případné další použití.
3)Vyexportuj do souboru a posléze vlož do timeline
4)Uprav rychlost k obrazu svému.
Finish,finito,hotovo.
Když už to tak děláš, povšimla sis, že máš efekt vložen jen v té poslední části?Vypadalo to takto:
[attachment 821 speed_1.JPG]
Mělo to vypadat takto:
[attachment 822 speed_2.JPG]
Ale proč to dělat jednoduše když to lze složitě, že?
Takže postup k požadovanému výsledku, proč takto, zkuste vydedukovat.
1)Tvoji hromádku souborů seřaď dle libosti, opatři efekty(barva,titulky atd)
2)Ulož si tento projekt pro případné další použití.
3)Vyexportuj do souboru a posléze vlož do timeline
4)Uprav rychlost k obrazu svému.
Finish,finito,hotovo.
- Přílohy
-
- speed_2.JPG (42.74 KiB) Zobrazeno 2197 x
-
- speed_1.JPG (43.91 KiB) Zobrazeno 2197 x
Na vybraný úsek, který chcete zrychlit klikněte pravým tlačítkem a zvolte možnost "rychlost" pak už stačí popotáhnout levým tlačítkem těch 100% bud zvýšit či zmenšit
-
- Kontaktovat uživatele:
...........myslíš, že to za ty 3 - 4 roky ještě potřebuje???;)
Mohu se zeptat uhledně zrychlování videa, když zrychlím video v Pinnacle 20 tak se mi otočí vzhůru nohama a seká se :-/ nevím co s tím. můžete mi prosím někdo poradit co dělám spatně?
Děkuji
Děkuji
-
- Informace
-