Při změně nastavení pro vypálení blu-ray DVD (při exportu ze studia 16) jsem si vlastně změnila to původní, které šlapalo bez problémů, mám tam film ve formátu 16:9. Předtím se film vypálil bez problémů, nyní je ohraničený obdelníček filmu, jakoby zmenšený celý..., už jsem vyzkoušela různé varianty nastavení, ale něco dělám špatně .., je to stále stejné.
Nejhorší je, že jsem vlastně nevypálila ani to blu-rayové, kv. kterému jsem to celé "překopala", protože pravděpodobně jsem vše asi také nenastavila tak, jak to má být...Mám tam dlouhý film, mechaniku na blu-ray mám půjčenou, film jsem slíbila , že bude rychle, nyní nemám nic, ani film vyexportovaný klasicky - na dvě části ( pro jeho délku) na obyč. DVD, ani ten dlouhý, na tom 25 GB.
Pomožte mi prosím někdo..(:P)
Klidně napište na můj e-mail telefonní číslo a já zavolám, můžeme přenastavit po telefonu....
Děkuju moc....
Hanka
Pinnacle 16 EXPORT - prosím o pomoc při nastavení
můj e-mail :
hcerm@seznam.cz
... myslela jsem, že se tam zobrazí, když jsem jej zadávala před odesláním dotazu
hcerm@seznam.cz
... myslela jsem, že se tam zobrazí, když jsem jej zadávala před odesláním dotazu
Hezký večer,
delší dobu pracuji s Pinnaclem - nyní jsem přesedlala na 16. Všechno jsem pobrala docela dobře, až na export na DVD - nevím proč, ale při zvolení vypálení v AVCHD neumí přehrát film ani můj přehrávač a co hůř ani notebook to nepřečte...naopak při vypálení v DVD - na nejvyšší kvalitu - se vypaluje v PALu... a to video není vůbec pěkné... tušíte někdo, kde je problém?
Děkuji za odpověď.
Cchuvauva@seznam.cz
delší dobu pracuji s Pinnaclem - nyní jsem přesedlala na 16. Všechno jsem pobrala docela dobře, až na export na DVD - nevím proč, ale při zvolení vypálení v AVCHD neumí přehrát film ani můj přehrávač a co hůř ani notebook to nepřečte...naopak při vypálení v DVD - na nejvyšší kvalitu - se vypaluje v PALu... a to video není vůbec pěkné... tušíte někdo, kde je problém?
Děkuji za odpověď.
Cchuvauva@seznam.cz
-
- Kontaktovat uživatele:
XXX
Naposledy oživil Anonymous v 27.12.2020, 07:45
-
- Informace
-