Zvuk na pozadí DVD menu

Fórum k Pinnacle Studio verze 8 a 9
Zamčeno
Jiří Hlásný

Prosím poraďte. Vytvořím z avi souborů vyrenderovaných ve Studiu výsledné video, vytvořím DVD menu, ke kterému přidám hudbu. Při zkoušení na DVD přehrávači ve Studiu se mi hudba na pozadí menu přehrává. Při vytvoření DVD kompilace mě na výsledném DVD však při "přehrávání" menu již hudba nehraje.
pablo1
Kontaktovat uživatele:

A v čem kompilaci pálíš ?
Jiří Hlásný

Pálím v NERU. Ale ani při přehrávání výsledného VIDEO.TS přímo z HDD na počítači hudba na pozadí nejde. Pouze se ozve asi půlvteřinový začátek. To samé pak i na výsledném DVD.Díky
pablo1
Kontaktovat uživatele:

Zkontroluj si stopy, kam audio importuješ, jestli je nemáš zamčené ...
A dělá to pouze v jednom případě ?
Jarek

Mám přesně stejný problém a není to chybnou nebo zamčenou stopou. Dělá to při použití standardně dodávaných menu i v menu, které sám vytvořím. Problém se projeví vždy až po přidání hudby jako zvukového pozadí pro DVD menu. Předpokládám, že to dělá verze Studia 9 Plus a že by se to dalo odstranit updatem. Zkoušel někdo Studio 9.4.3 patch? Bojím se, že tím nakopnu češtinu.
olin

Klidně ten patch použij.Češtinu potom přeinstaluješ.Mám tam tento patch také a jede to bez problémů.Hodně zdaru.
sla

Mám stejný problém se zvukem u menu (hudba hraje 1-2s), ale pouze u delších filmů -nad 20 minut.
Při vkládání hudby do menu u filmů krátkých, provádím jednotlivé kroky tak s 3-minutovými prodlevami mezi jednotlivými operacemi.Na film 48 minut mi toto nepomáhá.
Mám tam dvě menu a jednou mi hraje to druhé a po opětovném vložení zase hraje to první a pak zase nehraje žádné.
A je jedno, zda hudbu vkládám z disku nebo CD.
Zamčeno
  • Informace