Jak dosta nové fonty do studia ?

Fórum k Pinnacle Studio verze 8 a 9
martinek.p
Kontaktovat uživatele:

Zdravím všechny,drobný dotaz,poprvé jsem nahrával fonty do studia,ty které jsou zde ke stažení. Může mě prosím někdo poradit jak nebo lépe napsáno kam je nakopírovat aby správně fungovali ? Díky moc za radu..
Mart
Kontaktovat uživatele:

Fonty musíš nainstalovat do windows. Soubory ttf (fonty) přetáhni je do Ovládací panely->Písma
šakal

Fontů bylo uvedeno opravdu hodně, bohužel jsem nenašel žádné, kde by fungovaly háčky a čárky. Někdy se dá slovo s takovými písmeny nahradit synonymem , nebo dát na řádek nad nápisem malé "v" , nebo čárku, ale je to neohrabané. Umí někdo poskytnuté fonty zpacifikovat ?
Mart
Kontaktovat uživatele:

Chybějící české znaky jsou problém většiny fontů.
Pokud chceš fonty, které obsahují české znaky, mrkni sem: http://fontanie.webpark.cz
šakal

Díky za informaci,
sice jsem nebyl odkázaný jen na Word, ale prohlédnu si to. Někdy je dobré mít větší výběr, i když font sám o sobě ze sraček dobrý film neudělá
Mart
Kontaktovat uživatele:

To neudělá, ale na úvod se nějaký ten zajímavý font hodí. Bohužel ty "zajímavé" fonty jsou většinou bez těch českých znaků.
lubud

Šakalovi: Fonty typu TT se dají upravovat např. pomocí prográmku Font Creator 5.0.
šakal

Lubude , díky. Už se začnu dívat, kde ten prográmek Font Creator 5.0 bydlí-
Hunady
Kontaktovat uživatele:

Jestli hledáte nové fonty mrkněte se na www.pcfonty.cz. Je jich tam hafo a najdete tam i prográmek na počeštění fontů.
lubud

Šakalovi: Mrkni se na: www.high-logic.com - tam to je...
Zamčeno
  • Informace