proužkování videa
evik : datovej tok nema za nasledek prouzkovani,datovej tok ma za nasledek kostickovani a sekani videa v prhravaci. Navic v tomto pripade neslo o SD,ale HD video a tam predpokladam,ma PS preset nekde kolem 12-15M
To je můj názor Bavíme se o videu z fullHD kamery Panasonic HS300 a vytvoření kvalitního DVD pro přátele
evik: nic ve zlem,ale o te komercni nalepce "fullHD" je zbytecne se tady bavit,byt to video je kvalitnejsi nez z SD kamery,porad se jedna o SD vystup. Nevim sice o jake videjko se jedna,ale pokud tam nejsou dynamicke sceny nebo dynamicke rozsah scen,pak je bitrate 6M plne postacujici. Ja osobne nastavuji maximalni bitrate mezi 8-9M. V tomto pripade se ale podle me jedna o problem v PC,codec packu ci inkompaktabilite nekterych SW.
Tak přátelé, sice to trochu trvalo, ale kovářovic kobyla se přezula do Win7 Ultimate 64bit a zatím musím zaťukat, vypadá to, že je vše ok. Zkusil jsem 15min. video z toho samého zdroje jako minule a výsledek je super....
Takže resumé je: Kamera je dobrá, PS15 je dobrý, jen je třeba Win7 Pro nebo ultimate, nejlépe bez jakýchkoli přidavých kodeků. alespoň tak to teď jede. Zkusím ještě jiné renderingy, ale základ do DVD a fullHD DivX SUPER !!!!
díky všem za pomoc... zase jsme všichni o něco chytřejší
Takže resumé je: Kamera je dobrá, PS15 je dobrý, jen je třeba Win7 Pro nebo ultimate, nejlépe bez jakýchkoli přidavých kodeků. alespoň tak to teď jede. Zkusím ještě jiné renderingy, ale základ do DVD a fullHD DivX SUPER !!!!
díky všem za pomoc... zase jsme všichni o něco chytřejší
-
- Kontaktovat uživatele:
To je dobře, že W7 pomohly. Od začátku, co přišly na trh se je snažím propagovat. XP jsem používal dlouhá léta a na svou dobu byly velmi dobrým systémem. W Vista byl "jako" nevydařený OS, aby vzápětí Microsoft vydal update a nazval ho W7 a lidé ho opět kupovali. Ten je ale tím nejlepšími Windows a já ho DOPORUČUJI každému, komu bude v jeho PC bez problému pracovat. Je samozřejmé, že když W7 tak jedině x64bit edici, která jediná splňuje nároky moderních PC sestav. Lidi pohřběte W XP. Čest jejich památce. Sežeňte si do svých počítačů W7 x64 Professional nebo Ultimate. To je dnešním standardem pro pohodlnou práci s PC. A ten, kdo bude stále tvrdit, že mu XP stačí, to říká jen proto, že W7 neměl odvahu vyzkoušet, protože jinak by se k XP již nikdy nevrátil. O tom jsem přesvědčen!
Tak jsem se po dlouhé hově dostal k dalšímu renderinfu, ale to mě to teď dělá, to absoultně necháku.
Když chci renderovat do kjakéhokoli formátu, hned po určení cílové složky to červeně zahlásí v levém infookýnku:
0/105809@--:--:--:-- [00:00:00:00 - 01:10:32:09]
zjevně zmínka o času, ale co dál ????
Když chci renderovat do kjakéhokoli formátu, hned po určení cílové složky to červeně zahlásí v levém infookýnku:
0/105809@--:--:--:-- [00:00:00:00 - 01:10:32:09]
zjevně zmínka o času, ale co dál ????
-
- Kontaktovat uživatele:
Neumím si to představit,pověste někde screenshot.
Je to tady na ulož.to:
http://www.uloz.to/9817331/chyba1-dvd-jpg
to je chyba při pokusu o přímý rendering disku DVD
http://www.uloz.to/9817332/chyba2-soubor-jpg
toto je hláška při pokusu o uložení jakéhokoli formátu souboru (na jakýkoli disk)
Nenapíše to žádnou chybu, pouze to po určení cílové složky napíše toto a nic. Může se pracovat dál.. tak nevím. Zkoušel jsem holý krátký video 30s a to šlo ok, ale já potřebuju tot. Má 1h:10m a žádný chyby mi to při načítání nehází (třžeba že nemůže najít zdrojové soubory apod.) takže nevím, proč to nejde... a začínám podléhat depresím, protože tenhle projekt nějak potřebuju dostat ven !
díky
http://www.uloz.to/9817331/chyba1-dvd-jpg
to je chyba při pokusu o přímý rendering disku DVD
http://www.uloz.to/9817332/chyba2-soubor-jpg
toto je hláška při pokusu o uložení jakéhokoli formátu souboru (na jakýkoli disk)
Nenapíše to žádnou chybu, pouze to po určení cílové složky napíše toto a nic. Může se pracovat dál.. tak nevím. Zkoušel jsem holý krátký video 30s a to šlo ok, ale já potřebuju tot. Má 1h:10m a žádný chyby mi to při načítání nehází (třžeba že nemůže najít zdrojové soubory apod.) takže nevím, proč to nejde... a začínám podléhat depresím, protože tenhle projekt nějak potřebuju dostat ven !
díky
-
- Kontaktovat uživatele:
Já osobně vidím tu druhou hlášku s pouhými čísly poprvé, ale s tou první jsem se již setkal několikrát. Bylo to vždy způsobeno chybou v projektu. To číslo začínající ee.... je označením místa problému. Musíte si otevřít vpravo nad časovou osou jmenný seznam všech klipů a efektů a tam hledat dané číslo. U mě to byl většinou zlobící efekt nebo i malá mezírka mezi dvěma klipy. To jsem musel roztáhnout projekt na časové ose na maximum, abych tu malou škvírku viděl. Oprava případné mezery je snadná. Stačí zbytek projektu označit a posunout. Když je problém v efektu nebo na něm navazujícím klipu, obojí mi pomohlo daný úsek vymazat a udělat znovu. Potom šel projekt vyrenderovat již bez problému. Toť má zkušenost.
-
- Kontaktovat uživatele:
S tím souhlasím,tu druhou hlášku jsem taky ještě neviděl.Domnívám se,že bude problém s projektem jak popisuje Romolus i v případě druhé hlášky,nebo problém s nesprávně uloženou informací o délce videa v některém klipu.
-
- Informace
-