Studio 12

Fórum ke všem verzím Pinnacle Studia 10 až 15
ctech

Ahoj.Ja sem nejvic ocenil podporu klčování,s tim malým zelenym hadříkem si možná tak prostřete sváteční stůl,na procvičení nasvícení ale jistě bohatě postačí.Kdyby to dodávali s 5l plechovkou barvy,vůbec by mi to nevadilo.No a výše zmíněné HFX,Boris Graffiti,MBL,a Vitascene filtry jsou podle mě opravdové lahůdky,které nabízejí stovky možností editace.
Na druhou stranu pod 32-bit operačním systemem se nemusi podle mě zrychlení chodu projevit naplno.Pro plný chod je třeba 8Gb ram a víc,DX9 512Mb video a víc,10000rpm HDD,rychlé dvoujádro 64bit na 64bit systému a lepší (pro HD editování).
Mouchy se najdou vždycky a na všem,takže na závěr chci napsat že za ty peníze
asi momentálně lepší nenajdete,jak tvrdí výrobce na krabici ("No.1 choice in home video editing")Snad se vedení firmy Avid rozsvítí,a vypustí časem do oběhu také nějaké free pluginy alespoň pro registrované zákaznky.
Jinak bomba.
martas

Ahoj vsichni,chtel jsem se jeste zeptat jestli je moznost nekde se podivat na "Boris Graffiti,MBL,a Vitascene filtry" protoze jsem porad presvedcen,ze 10.8 doplnena pluginama a dalsima vecickama jako HFX a Heroglyph atd je vcelku nabita a postacujici.

btw CTECH,ten HW co jsi tu vyjmenoval to uy asi neni zrovna pro HOME VIDEO EDITING :))),ale jinak souhlasim s tim,ze ta cena je vcelku zajimava,na druhou stranu bych se nerad zbavoval 10.8,ktera mi vcelku beha az na ten start za za 12ku,ktera neumi o moc vice (mozna)
Tomas

Můžeš se martas třeba mrknout přímo na www.pinnaclesys.com. Jsou tam videa představující všechny nové pluginy. Boris, Magic Bullet, Vitascene, nástroj Montage atd.
martas

Tomas:diky za odkaz,pekny vecicky a peknou jadrnou anglictinou vysvetleno :)).velmi vazne uvazuju o kouoi s12.
Raducoju

Ahoj všichni ,

mám dotaz, na který mi nikdo nedokázal odpovědět.Mám FullHD kameru, která točí do formátu *.MTS mů procesůrek 3GHZ celeronek se v životě tak nezahřál tak, jako když jsem dělal s tímto formátem v PS12X( chci proto kupovat nové pc ale teď nevím, jaký oper.systém nainstalovta, kvůli pinnaclu a výpočetním operacím bych chtěl už 4jádrový procesor, jenže....32-bitový systém nedokáže 4 jádra využít, zajímalo by mě tedy zda mi PS12 nainstalované na 32bitových XPéčkách využije 4 jádra, nebo bude práce v PS rychlejší pod Vistama.... moc děkuji za případnou odpověď . Budu na ni čekat jako na smilování:):)
Mart
Kontaktovat uživatele:

Zkus napsat přímo na exac.cz, tam budou určitě vědět.
jibarr
Kontaktovat uživatele:

Pro PS-12 je potřeba dodržet alespoň minimální požadavky HW. Pak už je to celkem jedno, protože všechny verze PS mají časovač. Něco jako Windows při startu. PS-12 má zkrácenou dobu o cca 1/2 oproti předchůdcům. Je to kvůli oddělění softu na homevideo a profi programem. PS-12 je postavena na základu Liqudu, tak by větší rychlosti nic nebránilo. Ale za těch pár drobných to prostě neudělají.
jirka

Problém s renderováním v P12 . Pokud je ve střihové stopě program pouze s titulky + klipy + přechody renderování proběhne normálně. Použije - li se např. obraz v obraze renderování jde normálně až k tomuto efektu, pak sice pokračuje, ale bez obrázků, naskočí zelená barva.
Ví někdo co s tím ?
jibarr
Kontaktovat uživatele:

Obraz v obraze je už náročnější na HW. Pokud máš alespoň minimální konfiguraci PC. /viz exac.cz / tak můžeš stáhnout nejnovější ovladače ke grafice. Tam bývá zakopaný pes.
Jirka

Díky za radu, ale konfigurací PC to nebude. Ta mnohonásobně převyšuje min. požadavky. Nové ovladače jsem nahrál dříve než P12 byla instalována.. V P11 vše běželo všechno normálně bez problémů....
Zamčeno
  • Informace