Tak to ma tiez zaujima, ci odstanili vsetky tie bugy. Len mam obavy, ze ked je to len BETA ....
Na druhu stranu, kto ma len 10 a poriadne mu nechodi nema co stratit.
Update Studia 10
-
- Kontaktovat uživatele:
Podle toho, co jsem se dočetl, tak celá 10 je víceméně jedna velká BETA a ti co jí mají testeři co si za to testování ještě navíc platí. Já myslím, že by to měli zákazníci normálně vracet, dokážete si představit, že by podobně "funkční" byla třeba pračka ?
-
- Kontaktovat uživatele:
I 9 byla na začátku taková polofunkční (i když ne tak jak je 10) a časem to zapatchovali.
Ale aspoň by lidem jako odškodnění mohli dát nějaké nové pluginy nebo něco takového zdarma ...
No ale je to jak píše RpB - jedna velká beta
Když si vzpomenu na ten článek o desítce v Chipu, jak to tam vychvalovali ...
Ale aspoň by lidem jako odškodnění mohli dát nějaké nové pluginy nebo něco takového zdarma ...
No ale je to jak píše RpB - jedna velká beta
Když si vzpomenu na ten článek o desítce v Chipu, jak to tam vychvalovali ...
-
- Kontaktovat uživatele:
Clanky v casakoch su vlastne jedna velka reklama. Aj recenzie, ktore sa tam pisu. Niekedy to pisu aj ludia co s danym softom ani nepracovali. Kupoval som hodne casopisov, ale berem uz len jediny, aby som nevypadol z informacii.
-
- Kontaktovat uživatele:
No lidi, nestačím zírat ! Sice start programu dosáhne 1 minuty zcela jistě, tak potom práce s programem už je opravdu svižnější. Možná někdo bude proti, ale dám této záplatě tak 60 % úspěšnosti oprav.
To rád slyším - až bude čas zkusím to také. Teď mám rozpracovaný projekt tak to rozhodně zkoušet nebudu!
Je to obdobné jako před tím. Něco opravili, něco odbourali, něco zase (z chyb) přidali. Zažil jsem i pár komických chvilek - např. jezdec z ničeho nic najednou furt utíkal doprava po timeline a nešel ničím zastavit.
-
- Kontaktovat uživatele:
A je tu dalsia "BETA" upgrade 10.5.2783: http://cdn.pinnaclesys.com/Supportfiles ... 0_2783.exe
Změny oproti verzi Studio 10.2.0.2713 (prevzate z EXAC)
* Titulky Roll a Crawl nyní fungují i na procesorech AMD
* Upraven import projektů za Studia 9 (nedoporučujeme)
* Opravena chyba selhání exportu videa
* Opravena chyba Export Error - Render error
* Opravena chyba vypalování
* Upraven náhled zvuku a videa při editaci
* Opraveny chyby překladu
Změny oproti verzi Studio 10.2.0.2713 (prevzate z EXAC)
* Titulky Roll a Crawl nyní fungují i na procesorech AMD
* Upraven import projektů za Studia 9 (nedoporučujeme)
* Opravena chyba selhání exportu videa
* Opravena chyba Export Error - Render error
* Opravena chyba vypalování
* Upraven náhled zvuku a videa při editaci
* Opraveny chyby překladu
Zakoupil jsem si verzi 10+, nainstaloval ji na notebook, třikrát si zanadával a vrátil se k 9. 10 drhla,škubala, no neměl jsem na ni nervy ani chuť dát hodně peněz na nový stroj. Teď po nějaké době jsem si říkal, že zkusím poslední patch, který prý chod studia zrychlil a světe div se, až na počáteční načítaní, které využiji k uvaření kávy, studio už celkem šlape rychle. I na mých 512 RAM( uvažuji jí zdvojnásobit). Takže ještě odstranit některé nedostatky a měli bychom být celkem spokojeni.
byla vydána aktualizace programu Studio 10 verze 10.5.0
Pro její stažení klikněte na níže uvedený odkaz:
http://apps.pinnaclesys.com/cdb/registe ... uctid=2695
Pro její stažení klikněte na níže uvedený odkaz:
http://apps.pinnaclesys.com/cdb/registe ... uctid=2695
-
- Informace
-