Update Studia 10

Fórum ke všem verzím Pinnacle Studia 10 až 15
Joe-Joe
Kontaktovat uživatele:

Tak to ma tiez zaujima, ci odstanili vsetky tie bugy. Len mam obavy, ze ked je to len BETA ....
Na druhu stranu, kto ma len 10 a poriadne mu nechodi nema co stratit.
RpB

Podle toho, co jsem se dočetl, tak celá 10 je víceméně jedna velká BETA a ti co jí mají testeři co si za to testování ještě navíc platí. Já myslím, že by to měli zákazníci normálně vracet, dokážete si představit, že by podobně "funkční" byla třeba pračka ?
Mart
Kontaktovat uživatele:

I 9 byla na začátku taková polofunkční (i když ne tak jak je 10) a časem to zapatchovali.
Ale aspoň by lidem jako odškodnění mohli dát nějaké nové pluginy nebo něco takového zdarma ...
No ale je to jak píše RpB - jedna velká beta
Když si vzpomenu na ten článek o desítce v Chipu, jak to tam vychvalovali ...
Joe-Joe
Kontaktovat uživatele:

Clanky v casakoch su vlastne jedna velka reklama. Aj recenzie, ktore sa tam pisu. Niekedy to pisu aj ludia co s danym softom ani nepracovali. Kupoval som hodne casopisov, ale berem uz len jediny, aby som nevypadol z informacii.
d2mac
Kontaktovat uživatele:

No lidi, nestačím zírat ! Sice start programu dosáhne 1 minuty zcela jistě, tak potom práce s programem už je opravdu svižnější. Možná někdo bude proti, ale dám této záplatě tak 60 % úspěšnosti oprav.
Jura

To rád slyším - až bude čas zkusím to také. Teď mám rozpracovaný projekt tak to rozhodně zkoušet nebudu! ;-)
lubud

Je to obdobné jako před tím. Něco opravili, něco odbourali, něco zase (z chyb) přidali. Zažil jsem i pár komických chvilek - např. jezdec z ničeho nic najednou furt utíkal doprava po timeline a nešel ničím zastavit.
Joe-Joe
Kontaktovat uživatele:

A je tu dalsia "BETA" upgrade 10.5.2783: http://cdn.pinnaclesys.com/Supportfiles ... 0_2783.exe

Změny oproti verzi Studio 10.2.0.2713 (prevzate z EXAC)
* Titulky Roll a Crawl nyní fungují i na procesorech AMD
* Upraven import projektů za Studia 9 (nedoporučujeme)
* Opravena chyba selhání exportu videa
* Opravena chyba Export Error - Render error
* Opravena chyba vypalování
* Upraven náhled zvuku a videa při editaci
* Opraveny chyby překladu
milan

Zakoupil jsem si verzi 10+, nainstaloval ji na notebook, třikrát si zanadával a vrátil se k 9. 10 drhla,škubala, no neměl jsem na ni nervy ani chuť dát hodně peněz na nový stroj. Teď po nějaké době jsem si říkal, že zkusím poslední patch, který prý chod studia zrychlil a světe div se, až na počáteční načítaní, které využiji k uvaření kávy, studio už celkem šlape rychle. I na mých 512 RAM( uvažuji jí zdvojnásobit). Takže ještě odstranit některé nedostatky a měli bychom být celkem spokojeni.
Petr

byla vydána aktualizace programu Studio 10 verze 10.5.0
Pro její stažení klikněte na níže uvedený odkaz:
http://apps.pinnaclesys.com/cdb/registe ... uctid=2695
Zamčeno
  • Informace