Pinnacle 17 - Problém s obrazem

Librst
Kontaktovat uživatele:

Děkuji za tvou radu. Ale v biosu se opravdu nevyznám aby jsem dokázal zakázat kartu. A v tom správci zařízení mám zakázat jen tu integrovanou kartu, je to tak?
Librst
Kontaktovat uživatele:

Tak jsem zakázal tu integrovanou grafiku a nainstaloval zpět tu radeonku a vyskakuje mi ihned po přihlášení k systému, tato hláška, posílám ji v obrázku.

Jinak po restartování PC se integrovaná grafika automaticky zase povolí.
[attachment 930 grafika.png]
Přílohy
grafika.png
grafika.png (234.98 KiB) Zobrazeno 1321 x
steviezah
Kontaktovat uživatele:

Rád bych poradil co dál, ale nevím jak.Budeš muset trochu pogůglit.Nevím totiž jaký máš
ntb a i kdybych to věděl zase nebudu vědět jak se leze do Biosu a pod jakou položkou
zakážeš start integrované grafiky.
Možná by jsi nějaké info našel i v manuálu k NTB.
Co vlastně máš za ntb?
Miroslav Polner

Ak chcete v biose zakázať zvukovku, pri štarte pc stlačte delete, alebo F2. Po nabehnutí tabuľky v hornej lište kliknite na Peripherals a dajte audio controler - Disable.
Miroslav Polner

Pardon, nie audio contoroler, ale Internal Graphics treba dať Disable.
kolouch

Stejný případ. Po instalaci den funkční, druhý den obraz blikal. Ve Windows nastaveno zobrazování pouze na jeden, hlavní monitor - problém vyřešen. Znovu zdůrazňuji že ve Windows. Nastavení náhledu v Pinnacle nemělo na problém vliv.
Pepa

Potvrzuji stejny problem s HP ENVY 17 a win 8.1 dve grafiky, procesor i7 .... Nevim, zas uplne zakazat integrovanou mi prijde divne,setri baterii, to je takove nesikovne,myslel jsem,ze notas si vybere sam grafiku,navic pri spusteni davam volbu spustit s NVIDIA grafikou.... Tak nevim,, co vy,mate nejakou radu panove ??? Diiiiky
XNetopyr

Zdarec, melo by pomoct nainstalovat novy Directy
Denisa

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat na program pinnacle studio 17 plus.. Potřebuju do videa dát logo naší firmy tak aby po celou tu dobu v tom videu byla vidět..např. V leveém horním rohu. Nevíte prosím jak na to? pokud to lze? děkuju vám
Laďa
Kontaktovat uživatele:

Deniso, udělej si obrázek (png nebo tif) toho loga s alfa kanálem (průhledné pozadí) a to vložíš do překryvné videostopy.
Odpovědět
  • Informace