Tvorba menu

Fórum k Pinnacle Studio verze 8 a 9
Zamčeno
Pablo

Jak ve studiu 9 plus vytvořím jednostránkové menu tak, aby vytvořená tlačítka mi přehrávali jednotlivé kapitoly a vrátili se zpět do menu a aby jedno vytvořené tlačítko přehrálo celý film
Mnohokrát děkuji za radu
rejmi
Kontaktovat uživatele:

Tohle jsem uz taky resil (i v tomto foru), ale zatim bezuspesne. Zkusil jsem udelat i podmenu s tlacitky na jednotlive kapitoly (s vracenim do menu), ale pri prehravani celeho projektu se mi to vzdy vratilo do menu hned po prve kapitole.
Joe-Joe
Kontaktovat uživatele:

Podla mna toto v PS nejde spravit.
jam

Také jsem řešil, také si myslím, v PS to napřímo nejde. Pokud se však hotový projekt vyrenderuje bez menu do avi, vytvoří se nový projekt, kam se prostě umístí to avi dvakrát za sebou, lze kapitoly procházet v jedné půlce a celé video ve druhé. Toto řešení však nelze považovat za zvlášť elegantní, spíše je vhodnější použít nějaký autoringový soft, který to umí.
Bob

Prosím o radu,
Mám studio 9 ,procesor 2Giga, paměti 512MB, když vytvořím film a dám vypálit DVD, nebo jen vytvořit a nevypalovat, asi po 2-3 min mi to hlásí chybu vu studio file a ukončí se. Už jsem zkoušel ledaco,nainstalovat patch 9.4.3. i různá nastavení. Nevím, jestli to mám správně nastaveno. Když otevřu na liště správce úloh , CPU je mezi 96-100%.
Prosím o radu nebo nějaký odkaz. Už se s tím mořím třetí týden.
Díky BOB.
Zamčeno
  • Informace