Zdravím všechny, co mají chuť mně odpovědět-mám Pinacle Studio V.9, se kterým jsem spokojený a používám jej pro kameru PANASONIC NV-GS15.
Ale teď jsem zakoupil SONY HDR-CX210E a jsem úplně mimo. Pinacle s touto kamerou nekamarádí, prosím, poraďte mi, jak zprovoznit komunikaci
a střih videa z této kamery. Mohu dále Pinacle používat? Díky, Flodur
Střih videa
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak P9 je stará verze čily si s Vaší novou kamerkou nerozumí s praktického důvodu a to:P9 umí spracovat jen standartní rozlišení.Vy máte moderní kameru a ta pracuje již s HD rozlišením.Musíte si pořídit bud nové P15 nebo nový program od Pinacle AVID STUDIO.Pokud se nepletu můžete z Vašeho P9 upgradovat přímo
(pokud máte P9 legální) a to zakoupením AVIDU Upgrade, vyjde Vás levněji než plná ver,AVIDU.Ale i ten má problémy, více se dočtete na tomto foru.
(pokud máte P9 legální) a to zakoupením AVIDU Upgrade, vyjde Vás levněji než plná ver,AVIDU.Ale i ten má problémy, více se dočtete na tomto foru.
Strihám v PS 15. To stým AVCHD formátom bude problém aj v 15-ke. Pri kratšom videu to ešte ide, ale keď to bude mať niekoľko minút, tak začnú problémy pri strihu (ešte záleží aj na železe). Ja som to vyriešil tak, že v PS 15 som AVCHD záznam prekonvertoval na mpeg2 (pinnacle to vie, len to trošku trvá). Potom som tento súbor (mpeg2), znovu natiahol cez import PS 15 ako nový projekt (pekne sa mi rozdelia opäť jednoltivé scény) a až z týmto sa hrajem v strižni. Už to ide v pohode. Je to trochu pracné, ale dá sa to a je to vždy lepšie ako si zúfať s AVCHD formátom v PS15-ke.
Prajem veľa úspechov.
Peter Blubla
Prajem veľa úspechov.
Peter Blubla
-
- Informace
-