Zobrazení videa Project Media v Preview

Odpovědět
Boda
Kontaktovat uživatele:

Zdravím všechny a prosím a pomoc. Z kamery si stáhnu natočené video na disk, která jsem natočil. Následně naimportuji do Project media. A chci si "jen prohlédnout" natočená materiál v Preview ( jako např. v pinnacle apod.), ale nejde to. Lze to jen prohlednout, když vložím natočené video do osy ...... pak video, které je v ose lze si prohlédnout v preview. Lze se tedy nějak natočený materál v sony vegas prohlédnout jinak, než vide vložit d osy? Díky
Romolus
Kontaktovat uživatele:

Nad oknem Preview jsou ikony šipky a čtverečku, které obecně znamenají Play - přehrát a Stop - zastavit záznam. Ještě je tam ikona šipky se zeleným čtverečkem a to je Auto Preview - automatické přehrání, když na klip kliknete. Postupným klikáním přehrajete jednotlivé klipy do okna Preview vložené.

Toto se mně osobně zdá ale dosti kostrbaté a proto vždy, když potřebuji přehrát několik klipů najednou nebo dokonce všechny, přetáhnu je do časové osy a přehraji si to v klidu celé v režimu celé obrazovky (Alt+Shift+4). Záznam spouštím nebo pozastavuji K, dopředu L dozadu J. Opakovaným stiskem se video zrychluje či naopak zpomaluje.

Není důvod si více klipů najednou nepřetáhnout do osy, protože to není podmíněno uložením projektu. Prohlédnu a v případě potřeby odstraním vypnutím Vegas bez uložení. Snad jsem pomohl.
Mart
Kontaktovat uživatele:

Nebo si mezi okna nacpat Trimmer a pak se to dá výše popsaným způsobem přehrávat přes něj (a preview pak zůstane na přehrávání z časové osy).
steviezah
Kontaktovat uživatele:

Myslím, že nejlepe to půjde jak píše Mart.Já jsem to tak používal, když jsem se pokoušel
přejít na Vegas.Mrkněte na můj příspěvek tady:
http://forum.strihvidea.cz/read.php?24, ... 4#msg-8554
Víc k tomu bohužel nemohu vysvětlit, rozhodl jsem se pro Edius, Vegas jsem odinstaloval.
Romolus
Kontaktovat uživatele:

Chuck Norris :-D si může vybrat, který způsob pro něho bude nejpřijatelnější. Já zavřel okno Trimmer ve Vegas hned jak jsem s ním začal koketovat a od té doby jsem ho neviděl. Trimuji v časové ose, to se totiž nejvíce podobá ořezu v Pinnacle, na který jsem byl léta zvyklý. To jsem ale odbočil od původního dotazu, omlouvám se.
Odpovědět
  • Informace