Příslušenství k natáčení
-
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím, mam prosbičku. Mam zakázku na natočení jisté přednášky. Chtěl bych na přednášející upevnit mikrofon se záznamovým zařízením. Máte nějaké typy co zakoupit? Nemusí to zrovna být PROFI třída. Jsem amatér, ale něco za co bych se pak nemusel stydět. Díky za reakce.
-
- Kontaktovat uživatele:
děkuji za odpověď. Už jsem také toto objevil, koukal jsem po ZOOM H2. Máte s tím zkušenosti? Je zvuk shodný nebo lepší než z kamery? kdysi jsem si koupil obyčejný diktafon s tím, že by mi to mohlo stačit. Chyba, zvuk je špatný a nepoužitelný.
Zvuk je na super úrovni, lepší jak z kamery. H1 i H2 mají totožný zvuk. Jen H2 má 4 mikrofony. H1 nahrávají i kapely tuším i Hudka něco nahrál. Mikrofony jsou velice citlivé a proto je nutná větrná ochrana. Já tím nahrávám a tedkom je nový firmware a jde použít jako USB mikrofon.
-
- Kontaktovat uživatele:
Děkuji za informace.
-
- Kontaktovat uživatele:
Mám na Vás dotaz k Zoomu H1. Má to normální stativový závit? Zašroubím to tak jeden závit a pak jde ztuha. Dál jsem to raději nezkoušel abych ho nezničil a zjišťuji co to tam zase vymysleli za specialitu. Díky
Aktualizováno:
Tak vyřešeno "hrubou silou". Závit byl zřejmě trošku hůř vylisovaný.
Aktualizováno:
Tak vyřešeno "hrubou silou". Závit byl zřejmě trošku hůř vylisovaný.
-
- Informace
-