kompilace se nezdařila

Fórum ke všem verzím Pinnacle Studia 10 až 15
Zamčeno
vitoria1
Kontaktovat uživatele:

Ahojte, prosím vás mohl by mi někdo poradit mám PS 14 pracuji s PS už dlouho a nikdy jsem problém neměla až teď. Seděla jsem nad tím už dlouho a tak vás prosím o radu. Vytvořila jsem si video a bezproblému ho vypálila, ale bohužel jsem zjistila, že tam mám chybu a tak jsem video opravila a dala znovu vytvořit DVD vše mi proběhlo jak mělo: renderování menu proběhlo a začalo vytváření videa a po ukončení mi to teď pokaždé hodí chybu kompilace se nezdařila, prošla jsem to několikrát, jestli tam nemám chybu, mezeru nebo nebo nemám rendrovaný videa a střihy a vše je O.K. Zkoušela jsem provest akci na disk i na HDD a pořád stejná chyba i jsem to znovu přejmenovala uložila, restartovala a pořád dokola samá hláška kompilace se nezdařila.Tak prosím o radu, nerada bych to dělala znovu. Dívala jsem se snad všude návod, fórum a různě na netu a řešení jsem nenašla. Snad má někdo z vás řešení, byla bych moc ráda. Děkuji. Prosím odpovídejte mi buď sem nebo na meil vitoria1@seznam.cz.
Romolus
Kontaktovat uživatele:

Strašně rád bych Vám pomohl, ale nevím jak. Zkusila jste odmazat dočasné soubory. Někdy to pomůže. Nepíšete nic o tom, máte-li tam menu a případně jak složitá je jeho struktura. I to může a nemusí být příčinou problému. Zažil jsem problémy, kdy stačila být špatně umístěná značka kapitoly - např. uprostřed efektového přechodu - a DVD nešlo zkompilovat vůbec nebo pracovalo špatně. Bohužel příčin Vašeho problému může být nespočetné množství. Já více a lépe v tuto chvíli poradit nedokáži.

P.S. Z vlastní zkušenosti vím, že kolikrát jsem v projektu hledal chybu a přesto, že jsem ji měl na očích, přehlédl jsem ji. Proto doporučuji hledat znovu, i když úspěch Vám zaručit nedokáži. Hodně štěstí.
Zamčeno
  • Informace