Dotaz je ze soukromé pošty:
Dobrý den,
prosím, měl bych na Vás dotaz ohledně přenesení rozpracovaného projektu (na časové ose) z Pinnacle č.12 do nového instalovaného Pinnacle č.15. Mám nainstalované obě varianty, i č.12 i č.15. Chtěl jsem původně starší verzi odinstalovat, ale po přečtení "návodu na instalaci Pinnacle 15" kde je napsáno, že není potřeba starší verzi odinstalovat a mohou být vedle sebe (doopravdy!), tak jsem nic neodinstaloval a poslední verzi nahrál, tedy souběžně. Zatím to vše funguje. Jediná vada na kráse je v č. 15, při zadávání, nebo kupování aktivačních klíčů, tak se tabulky ukáží (jen ty!) v ruském jazyce. Nevím co s tím (?!) - Právě ve starší verzi mám nedodělán projekt (rozpracován), a chtěl bych ho do nového Pinnacle č.15 přenést. Měl jsem dojem, že to jde. Dokonce snad jsem to i dělal mezi č.11 a č. 12. Ale po zmodrání (zkopírování) časové osy (projektu) v Pinnacle č.12 a snaze o otevření Pinnacle č. 15 to hlásí, ukončete Pinnacle č.12. No a po zavření č.12 a otevření č.15 v kontextové nabídce volba VLOŽIT není aktivní. Buď to nejde, nebo něco dělám blbě. Jsem již člověkv důchodu, možná jsem něco nepochopil. Tak jsem se obráti na Vás o radu. Pokud toto nesmažete jako spam (četl jsem Vaše vyjádření jinde...), budu vám velmi vděčen.
S přáním pěkného dne, Jaromír Matoušek
Jak převést projekt z PS 12 do PS 15.
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Pouhým kopírováním nepřenesete projekt.Projekt si v PS 12 uložte 2x a z toho jednou do jiné složky než obvykle.
Nyní jeden z těchto projektů normálně otevřete v PS 15 a zpracujte podle potřeby.
Ten druhý projekt si nechte jako zálohu pro PS 12.Jakmile jednou otevřete projekt vytvořený v PS 12 ve vyšší verzi
Studia, je pro PS 12 ztracen a nelze jej otevřít.
Poprosil bych o vyjádření ostatní kolegy pracující s PS 15.Já už s PS 15 nepracuji, snad jsem to popsal správně.
Nyní jeden z těchto projektů normálně otevřete v PS 15 a zpracujte podle potřeby.
Ten druhý projekt si nechte jako zálohu pro PS 12.Jakmile jednou otevřete projekt vytvořený v PS 12 ve vyšší verzi
Studia, je pro PS 12 ztracen a nelze jej otevřít.
Poprosil bych o vyjádření ostatní kolegy pracující s PS 15.Já už s PS 15 nepracuji, snad jsem to popsal správně.
-
- Kontaktovat uživatele:
Já se domnívám, že Steviezah neopomněl nic. Mělo by to jít přesně podle jeho popisu. Držte se jeho doporučení doslovně.
-
- Informace
-