Sony NEX-VG20EH - výměnné objektivy, 50p
-
- Kontaktovat uživatele:
lubud: To jsem dříve také tvrdil, ale videa která se povalují různě po internetu mě přesvědčila o opaku (různé klipy, amatérské filmečky, apod.). Na reportážní video se samozřejmě zrcadlovka nehodí, ale své místo si určitě najde. Teď je otázka co umí tato "kamera" a proč by měla být pro video lepší než zrcadlovka, takže jsem zvědavý na recenzi.
Mart: Ale jo - vím, že zrcadlovkou se dají natočit pěkné věci. Já jen říkám, že to je ptákovina (nebo východisko z nouze) - když na to máme speciální vercajk, což je kamera. Nedávno jsem tu psal, že v USA (kde jinde) natočili celovečerní film mobilním telefonem. Taky to samozřejmě jde a také je to ptákovina - jenže proč netočit zrcadlovkou či mobilem, když to někoho baví, že...
Ale abych to paušálně nehonestoval - jsou jistě momenty, kde by si lépe poradila ta zrcadlovka s foťákovsky velkým čipem, než standardní kamera s pidičipem.
A tu recenzi si samosebou také rád přečtu - už proto, abych viděl, jak se s tím Romolus popasuje:).
Ale abych to paušálně nehonestoval - jsou jistě momenty, kde by si lépe poradila ta zrcadlovka s foťákovsky velkým čipem, než standardní kamera s pidičipem.
A tu recenzi si samosebou také rád přečtu - už proto, abych viděl, jak se s tím Romolus popasuje:).
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Přečteno, ohodnoceno na max.
-
- Kontaktovat uživatele:
Vřelý dík Stevie. Od Vás to potěší obzvláště. (Co napíši, zatím si také stojím. )
-
- Kontaktovat uživatele:
Není zač,v recenzi je vše co od ní očekávám.
-
- Informace
-