Zatím jsem o této ořezané verzi Acronis True Image zjistil tolik:
Acronis True Image v plné verzi obnoví systém včetně aktivace.To mám vyzkoušeno.
Jen je vhodné a doporučuji zálohu umístit na jiný disk, než je systém.Tím mám namysli
na fyzicky jiný disk, nikoliv na jinou partition systémového disku.
Pokud budete mít pořadí logických disků přehozeno, je problém s obnovením.Může se Vám nevědomky stát
že budete mít logickou partition se zálohou jako první a systémovou logickou partition jako druhou.
Acronis se pak pokouší zákonitě obnovit první partition jako systémovou a hlásí, že záloha je na stejném disku jako
obnovovaný disk.
Zatím testuji a jak to je v Seagate Disk Wizard ještě nevím.
Zatím jsem zjistil, že verze Acronis Seagate neumožní přírůstkové zálohy.Pouze plné.
Screeny mám připraveny pro návod, až to budu mít komplet včetně obnovení, návod se tu určitě objeví.
Acronis Seagate Disk Wizard - rozdíl proti plné verzi.
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem zjistil další nehezkou vlastnost Seagate Acronis.Pokud chcete zazálohovat disk včetně boot sektoru a skryté partition systému
měli by jste použít zálohování způsobem bit po bitu.A tohle teda zkoušet nebudu.pro takovou zálohu bych potřeboval stejně velký disk
nejlépe o něco větší.
Při jednoduché záloze a obnově nelze najednou obnovit disk, skrytou partition a bootsector.
Jde to sice počástech, ale v manuálu je to zrychleně popsáno a já nemám náladu to zkoušet..
Vzhledem k tomu, že mám originál Acronis True Image 2010, budu používat radši ten, ve kterém to takto jde, než se s touto ořezanou verzí
trápit a zkoušet a nakonec zjistím, že bez úspěchu, tak jak se mi to povedlo teď.
Seagate Acronis skrytou partition vytvořil jako další normální a tím se poškodil bootmanager spouštění.
Nápravu jsem provedl pomocí instalačního DVD Windows, tím, že jsem smazal nově vytvořené partition
a vytvořil jednu a systém si svoji vytvořil sám.Po tomhle jsem ukončil práci a vzal plnou verzi Acronis a systém ze zálohy
vytvořené Seagate Acronisem s úspěchem obnovil.Včetně aktivovaných Windows.
Nevěřím této ořezané verzi a nehodlám ji dále testovat.To nechám už na Vás.
Na obnovu jednotlivých logických disků bez spouštěcího sektoru nebo dalších disků v PC nenastavených jako Aktivní/Primární
je Seagate Acronis velmi podařený soft.
Pro obnovu systému na spouštěcím disku mě tato verze nepřesvědčila a nechci ji dále zkoušet.
měli by jste použít zálohování způsobem bit po bitu.A tohle teda zkoušet nebudu.pro takovou zálohu bych potřeboval stejně velký disk
nejlépe o něco větší.
Při jednoduché záloze a obnově nelze najednou obnovit disk, skrytou partition a bootsector.
Jde to sice počástech, ale v manuálu je to zrychleně popsáno a já nemám náladu to zkoušet..
Vzhledem k tomu, že mám originál Acronis True Image 2010, budu používat radši ten, ve kterém to takto jde, než se s touto ořezanou verzí
trápit a zkoušet a nakonec zjistím, že bez úspěchu, tak jak se mi to povedlo teď.
Seagate Acronis skrytou partition vytvořil jako další normální a tím se poškodil bootmanager spouštění.
Nápravu jsem provedl pomocí instalačního DVD Windows, tím, že jsem smazal nově vytvořené partition
a vytvořil jednu a systém si svoji vytvořil sám.Po tomhle jsem ukončil práci a vzal plnou verzi Acronis a systém ze zálohy
vytvořené Seagate Acronisem s úspěchem obnovil.Včetně aktivovaných Windows.
Nevěřím této ořezané verzi a nehodlám ji dále testovat.To nechám už na Vás.
Na obnovu jednotlivých logických disků bez spouštěcího sektoru nebo dalších disků v PC nenastavených jako Aktivní/Primární
je Seagate Acronis velmi podařený soft.
Pro obnovu systému na spouštěcím disku mě tato verze nepřesvědčila a nechci ji dále zkoušet.
-
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím,zbývá tedy odskoušet Norton 360 i když v dobách Win 98 uměl Norton udělat pěknou paseku v systému než jsem na to přišel čím to je.
Vůbec Vám nezávidím pro nás všechno tohle otestovat a my vlastně přicházíme k hotovému i když se takto člověk nejlépe všemu naučí,a proto také u Vás ty špičkové vědomosti.
Vůbec Vám nezávidím pro nás všechno tohle otestovat a my vlastně přicházíme k hotovému i když se takto člověk nejlépe všemu naučí,a proto také u Vás ty špičkové vědomosti.
-
- Kontaktovat uživatele:
No nevím jestli Norton bude to pravé.Hlavní náplní tohoto programu je antivirová ochrana.
Myslím, že na zálohu disku se spouštěcím sektorem systému to asi nebude.
A free verze?Nenašel jsem na stránkách nortona, že by něco takového nabízeli.Jen jsem našel připomínku
o spolehlivém zálohování souborů,nikoliv disku a to ještě automaticky.
Myslím si že to bude ztráta času zkoušet tento soft.
Myslím, že na zálohu disku se spouštěcím sektorem systému to asi nebude.
A free verze?Nenašel jsem na stránkách nortona, že by něco takového nabízeli.Jen jsem našel připomínku
o spolehlivém zálohování souborů,nikoliv disku a to ještě automaticky.
Myslím si že to bude ztráta času zkoušet tento soft.
-
- Informace
-