Vytrhnu z kontextu:
kamera to prostě je a může se najít člověk, který má touhu něco natočit a zároveň má hlouběji do kapsy.
Bohužel přesně vystižená podstata,protože takových lidí je a přibývá,proč tomu to tak je,bych tady nechtěl ventilovat,prostě je to fakt.
Nasypu si popel na hlavu,tohle jsem si neuvědomil a po opětovném přečtení recenze musím konstatovat:
Kamera je to s chybama,ale recenzent na ně upozornil,kupující se bude muset s takovou kamerou naučit natáčet a o to víc přemýšlet nad tím jak co natočí.Takže pokud Romolus upozornil na zpožděnou reakci automatiky je jasné,že na záběry bez přípravy to nepůjde
a jestliže se bude točit na přímém slunečním světle a pak se přejde do stínu,přechod bude muset být pozvolný aby to kamera stihla nastavit.(někdy ani to nevede k uspokojivému výsledku)
Co se nepovede s tím se bude muset vyhrát ve videoeditoru.Totéž platí o zpožděné reakci ostření.
Další upozornění bylo na nedostatečně zastíněnou kameru.I to se dá eliminovat,v krajním případě přidáním štítku nad objektiv
Pokud si toto případný zájemce uvědomí,určitě natočí slušné záběry.Do TV to nebude,ale pro domácí pokoukání to udělá spousta radosti.
Otázkou je co s některými udělá masivní idiotstká reklama jakéže to úžasné videa s takovými kamerami natočíte.Bohužel a s tím se setkávám téměř stále,kdy kupující podlehne reklamě a nevezme na vědomí nebo ho to ani nenapadne,prostě když si koupí kameru,tak předpokládá,že hned bude točit špičkové záběry shodné s těmi z kamer, které
jsou o několik řádů dražší.To je největší omyl a velmi těžko se to dotyčným vysvětluje.
Ke koupi Evolve DV1100HD II v mém případě došlo poněkud kuriozním způsobem:)-D
V lehce povznesené náladě jsem kráčel do porodnice něco natočit,když jsem si uvědomil,že nemám kameru.Vrátit se domů a jet zpátky bych nestihl,takže rychlá kontrola kapes,fajn mám trojku,vlezu do krámu,něco koupím.8-)A tak ji mám dodnes:-)
No natočil jsem s ní toho a nejen já celkem dost,výsledek včetně pozdější kombinace
se záběry ze SONY HC-27 jsou po exportu do full HD tady:
http://www.youtube.com/user/AlenaZadra
Pokud Vás zajímájí úplně první záběry po koupi jsou tady:
http://www.youtube.com/user/AlenaZadra# ... 8qiBgNCGq0
Samsung HMX-Q10
-
- Kontaktovat uživatele:
No, já to fakt myslel dobře, ale nechci Vás přesvědčovat o tom, že mám pravdu. Pokud si teď přečtou toto vlákno nějací začátečníci, tak budou touto diskuzí (doufám) varováni.
Panové nesouhlasím s Vašimi názory mám dvě kamery v HD rozlišení koupil jsem tento přístroj a jsem velmi spokojený má stejné neduhy jak profi kamery a vůbec nejde o to že to má chyby pokud je dobré světlo a to je základ všeho tak jsou perfektní záběry a správně používáte kameru a víte kde jsou neduhy pak není žádný problém udělat perfektní video i profesionální že nepoznáte že to točil na Samsung Q10 a zásadně prosazuji malé levné kamery z HD rozlišením a dosahuji perfektních výsledků i druhá kamera madein Čína funguje perfektně a bez problému obě byli v cenové relaci 5OOOKč a to nepotřebuji hájit výrobce ani prodejce je to fakt když jsem začínal filmovat před 40 lety kdy osmička admira byl pro mě super kamera a ruská kamera lomo tak říkám že teď je to super a nádherně se mi pracuje s novýma stroji
pozdravem ITV plus
pozdravem ITV plus
-
- Kontaktovat uživatele:
Proti gustu žádný dyšputát. Každý máme nastaveny nároky jinak. Je jenom dobře, když jste spokojen. Přeji i v budoucnu hodně dobrých záběrů.
-
- Informace
-