SMYČKA NA DVD

Fórum k Pinnacle Studio verze 8 a 9
Zamčeno
georgekey
Kontaktovat uživatele:

Nevíte jak udělat ve STUDIU 9 nekonečnou smyčku? Potřebuji uděělat DVD, které se samo spustí a jede v nekonečné smyčce. Díky George Key
Mart
Kontaktovat uživatele:

Tak přesně tohle jsem taky řešil (http://pstudio.martr.eu/forum/read.php?3,692).
Nakonec jsem to vyřešil tím nejjednoduším způsobem - vytvořil jsem si ve Studiu DVD na kterém bylo to video. Potom jsem to otevřel v DVD Shrinku a přes Re-autor jsem si to zkopíroval co se toho na DVD vlezlo.
Není to sice nekonečná smyčka, ale vystačí to na dost dlouho.
Každá ta kopie se chová jako samostatná kapitola a přehrávají se pořád za sebou.
georgekey
Kontaktovat uživatele:

Děkuji za radu. Taky mě napadlo to zkopírovat co se do dvd vejde. Ale tomu jsem se chtěl vyhnout, protože to má běžet na krámě a nedokážu si představit jak tam každé cca 4 hodiny to chodí spouštět. Napadlo mě jestli studio umí přehrát menu a spustit 1 klip a na konci klipu se vrátí do menu. a znovu jede dokola.?
Mart
Kontaktovat uživatele:

Tak to by bylo fakt nešikovné. Mě stačilo aby to běželo tak hodinku.
Přes studio to asi nepůjde udělat aby se po přehrání menu spustil 1. klip. Možná editací IFO by se dalo něco udělat.
Zkus se zeptat na fóru TVFreak.
Nebo z celého toho klipu udělat menu - bude se přehrávat pořád dokola.
To jedno tlačítko co v tom menu musí být udělat tak malé aby nebylo vidět a nasměrovat ho na jednu "kopii" toho klipu (kdyby se náhodou zmáčklo).
marik

každý mormálny DVD prehrávač či už softverový alebo stolový má tlacislo na DO, repeat a poväčšine aňje na výber kapitola, titul alebo cele DVD
Zamčeno
  • Informace