Canon XF100 profi kamera pro náročné
-
- Kontaktovat uživatele:
Ano to je ono,máte to tak od začátku a hlavně na začátku se to vlní jako prase.
-
- Kontaktovat uživatele:
Ano, vlní se to. Nechtěl jsem si to sám přiznat, ale je tomu tak! Zde originály.
-
- Kontaktovat uživatele:
Zde je ještě jedna varianta souhrnného videa z XF100. Tu jsem udělal proto, že MXF soubory You Tube nechtěl akceptovat. Zde je to v HQ MP4.
Druhou polovinu Vegas místy vůbec nerenderoval, jen přepsal do nové, stávajícího videosouboru.
Druhou polovinu Vegas místy vůbec nerenderoval, jen přepsal do nové, stávajícího videosouboru.
-
- Kontaktovat uživatele:
Takže Sony XDCAM Viewer 2.30 si s MXF soubory poradí.Tato poslední verze by měla být od Win XP až po Win 7 jak 32 tak i 64.
-
- Kontaktovat uživatele:
Musím konstatovat, že až po důkladném procházením video souborů, které jsem s XF100 natočil, jsem zjistil nešvar, který jsem odhalil pozdě na to, aby poznámka o něm byla zahrnuta již do článku o ní.
Při panorámování a následném zastavení obraz plynule cukne. Když jsem o kameře psal, věděl jsem již o tom, ale připisoval jsem to na vrub mé rozklepané ruce zimou. Teď je zřejmé, že jsem nebyl na vině já, ale nejspíš optický stabilizátor kamery. Posuďte ostatně sami.
Klip, kde se tento neduh výrazně projevil.
Při panorámování a následném zastavení obraz plynule cukne. Když jsem o kameře psal, věděl jsem již o tom, ale připisoval jsem to na vrub mé rozklepané ruce zimou. Teď je zřejmé, že jsem nebyl na vině já, ale nejspíš optický stabilizátor kamery. Posuďte ostatně sami.
Klip, kde se tento neduh výrazně projevil.
-
- Kontaktovat uživatele:
No mně se opět nezdá to panorámování.Buď je to mým PC, nebo to vidím podvědomě, ale jeví se mi ten obraz nechutně rozmazaný.
Když si to srovnám s některýmí videjka,a z Panasonic TM 700, tak to na mě nepůsobí tak rušivě.
Když si to srovnám s některýmí videjka,a z Panasonic TM 700, tak to na mě nepůsobí tak rušivě.
-
- Kontaktovat uživatele:
Ano Stevie. Panorámy jsou máznuté. Lepší výsledek byl, když jsem natáčel v 50Mbit/s (švenk s náklaďákem ve videu u recenze). Toto je v 35Mbit/s. Mohu to přičítat také pomalé závěrce, která nedokázala ani v progresivním 25p zaznamenat jednotlivé snímky ostře. kamera už je zpátky v Canonu a další experimenty jsou tak bohužel vyloučeny.
-
- Kontaktovat uživatele:
Škoda.Ale i tak patří dík za recenze, které děláte.Já mám jistotu , že recenze je udělána někým kdo tomu rozumí
a ne někým kdo recenzi podřizuje tomu, aby zadavatele recenze nepopudil.
Nechce se mi hledat případy, to si snad najde každý sám.
a ne někým kdo recenzi podřizuje tomu, aby zadavatele recenze nepopudil.
Nechce se mi hledat případy, to si snad najde každý sám.
Ahoj,mám kameru Canon XF100 a něco dělám špatně,ve výsledném videu na PC je jakýkoliv pohyb "rozsekaný" a ne plynulý,už si nevím rady.Děkuji předem za pomoc,David.
-
- Informace
-