Pokud to bude upgr. verze 11 na další verzi 11, vše zůstává v platnosti. Při upgr. se nic neodinstalovává.
V tom prvním obr. je okno Properties (vlastnosti) projektu. Ten druhý, ten je správný, vlastnosti daného presetu (v tomto případě tedy titulku).
Kopírování souborů z jednoho projektu do druhého
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Obávám se,že funkce ukládání vlastních titulků jak to bylo v PS, ale ani tam to nebylo nejjedndodušší ve Vegasu nebude.
Takže po kompletní reinstalaci včetně systému se budou muset tvořit znova.
Takže po kompletní reinstalaci včetně systému se budou muset tvořit znova.
-
- Kontaktovat uživatele:
Sony má na webu program Preset Manager, který by měl sloužit ke správě presetů. S verzí Movie Studio se mi nepodařilo ho rozchodit, tak někdo můžete vyzkoušet co řekne na Vegas Pro. Nebo je jen pro starší verze, nevím, nenašel jsem k němu žádné podrobnější informace.
http://www.sonycreativesoftware.com/dl/ ... ?dwnid=115
Jedinou možností která mě napadá je asi všechny vlastní titulky naskládat do jednoho projektu, ten pak zkopírovat do nového systému, otevřít a z titulků opět poukládat presety.
http://www.sonycreativesoftware.com/dl/ ... ?dwnid=115
Jedinou možností která mě napadá je asi všechny vlastní titulky naskládat do jednoho projektu, ten pak zkopírovat do nového systému, otevřít a z titulků opět poukládat presety.
-
- Kontaktovat uživatele:
Díky za typ Marte. Jen pořád nevím, kam se ty presety s koncovkou .fspreset ukládají a bez toho to jaksi nemohu spravovat.
Varianta s ukládáním vlastních titulků do jediného projektu mě také bleskla hlavou.
Počkám, co na Preset manager řekne MISTER Steviezah. To je kouzelník, tem by si mohl vědět rady, jak to rozchodit.
Varianta s ukládáním vlastních titulků do jediného projektu mě také bleskla hlavou.
Počkám, co na Preset manager řekne MISTER Steviezah. To je kouzelník, tem by si mohl vědět rady, jak to rozchodit.
-
- Kontaktovat uživatele:
Podle mě .fspreset jsou soubory které se dají z programu vyexportovat nebo do něj načíst. Samotné presety budou někde v registru a program by s nimi měl umět pracovat (ukládat je do .fspreset).
Jenže když dám Edit->Refresh system presets tak se nic nezobrazí, vše je prázdné. Předpokládal jsem, že je to tím že to nespolupracuje s Vegas Movie Studio.
Jenže když dám Edit->Refresh system presets tak se nic nezobrazí, vše je prázdné. Předpokládal jsem, že je to tím že to nespolupracuje s Vegas Movie Studio.
-
- Kontaktovat uživatele:
Já mám stejnou zkušenost u Vegas Pro 11, takže problém bude asi někde jinde. V návodu jasně píší, že to mj. Movie Studio podporuje. bohužel je to anglicky a ta je u mne tak chabá, že nemám bez překladu šanci se podle toho řídit.
-
- Kontaktovat uživatele:
Myslím pánové,že se jedná o Preset Manager pro efekty z Acidu a Sound Fondry pro přenos do Vegasu.Ani jedno nemám,ale už jenom
přípona mě k tomu evokuje.Něco jsem o něm našel a vypadá to,že je to mimo jiné zastaralá záležitost.
Pokud jste si Manager nainstalovali default, je ve složce Program Files(x86)/Sony/Preset Manager 2.0 a tam najdete soubor sfpresetmngr_readme.html.
Nic převratného jsem tam sice neobjevil,jen jsem z toho usoudil a z helpu oč se jedná.
Cesta platí i pro 64 bitové Windows.
přípona mě k tomu evokuje.Něco jsem o něm našel a vypadá to,že je to mimo jiné zastaralá záležitost.
Pokud jste si Manager nainstalovali default, je ve složce Program Files(x86)/Sony/Preset Manager 2.0 a tam najdete soubor sfpresetmngr_readme.html.
Nic převratného jsem tam sice neobjevil,jen jsem z toho usoudil a z helpu oč se jedná.
Cesta platí i pro 64 bitové Windows.
-
- Informace
-