Menu

Fórum k Pinnacle Studio verze 8 a 9
Zamčeno
OBR

Ahojky,
Může mi prosím někdo poradit ? Pro tvorbu DVD jsem vždy používal program DVD Workshop 2. Před časem jsem si zakoupil PS9+, ale zde mě tvorba menu trošku zarazila, protože je dost chaotická. To bych však ještě snesl, ale vadí mi, že ať už udělám menu statické či dynamické, tak vždy při otáčce smyčky, což je asi 12s to v menu hnusně škubne či na vteřinu celé zezelená. To je normální, či lze nějak obejít ? Díky za radu.
Edouš

Mám pinnacla 9 , běhá mi bez problémů,ale potřeboval bych poradit.Nevím,jestli jde do menu vložit pohyblivý titulek.Zkoušel jsem to,šel vložit i v náhledu byl vidět,ale po vygrabování tam nebyl.Díky.
Mart
Kontaktovat uživatele:

2 OBR:
to by dělat nemělo, zkus to menu nějak ostřihnout (třeba o pár snímků), třeba je tam nějaké problémové místo. A zovu vyrenderovat (a před renderováním odstranit pomocné soubory - přes Soubor->Odstranit pomocné soubory)

2 Edouš:
Nejde to, jakmile z toho titulku uděláš menu, nejde z toho udělat pohyblivý titulek.
A pokud bys to teoreticky nastavil jako pohyblivé, odjelo by ti to celé i s tlačítky :).
Můžeš to ale vyřešit jinak - připravit si videosekvenci s pohyblivým titulkem, vyexportovat a potom použít jako pohyblivé pozadí pro tvoje menu.
Zamčeno
  • Informace