Ano toho jsem si vědom,plného zakomponování do programů jako plugin je podporováno pouze do starších verzí.
Takže je možno použít tyto titulky jako stabilní.Pokud s nimi chcete pracovat jako s s ostatními titulky v programu
musel by jste je vložit jako tvarový objekt do prázdného titulku.Pak s ním můžete pracovat jako s každým titulkem.
Tohle nevím jestli Vegas umí.V Avidu to jde.
V Ediusu,protože tento má titulkovač vycházející ze stejného základu jsem to ani nezkoušel
O titulkovači Title Deko
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Tvarový objekt do prázdného titulku, říkáte? Tak to slyším poprvé a netuším tudíž, jak něco takového vytvořit.
Přemýšlel jsem o titulcích obecně a domnívám se, že mi bude stačit to, co je ve Vegas a Pinnacle. Když budu mít touhu titulků ve stylu Pinnacle, jednoduše je v PS zhotovím, vyrenderuji a výsledek vložím do Vegas. Jak snadné.
Složitější, 3D pohyblivé titulky případně vytvořím v NewBlue Titler Pro, který se mi zdá na velmi vysoké úrovni. A, kdybych náhodou chtěl tento výtvor použít v projektu PS, tak to vyrenderuji ve Vegas a vložím zase pro změnu do PS.
-D
Přemýšlel jsem o titulcích obecně a domnívám se, že mi bude stačit to, co je ve Vegas a Pinnacle. Když budu mít touhu titulků ve stylu Pinnacle, jednoduše je v PS zhotovím, vyrenderuji a výsledek vložím do Vegas. Jak snadné.
Složitější, 3D pohyblivé titulky případně vytvořím v NewBlue Titler Pro, který se mi zdá na velmi vysoké úrovni. A, kdybych náhodou chtěl tento výtvor použít v projektu PS, tak to vyrenderuji ve Vegas a vložím zase pro změnu do PS.

-
- Kontaktovat uživatele:
To je jenom taková fineska Avidu.Vstoupíte do titulkovače,vložíte tvar např obdélník a do něho umístíte titulek vyexportovaný
z TitleDeko.Ten se spojí s tvarem a pak už s tím pracujete jako s textem titulku.
Nemyslím,že Vaše obecná představa bude realizovatelná.
Pinnacle,ale ani žádný z mně známých videoeditorů neumí exportovat video s alfa kanálem.
Tzn průhlednost,aby jste mohl vyexportovat titlulek z Vegas do Pinnacle a obráceně.
To že titulky nejsou kompatibilní mezi sebou ani v rámci jednoho produktu mně už přesvědčil Avid a Pinnacle.
Proto hledám externí titulkovač a zkusil jsem starý Title deko,ale není to ono.Řešení by byl třeba Blufftitler,zkoušel jsem ho
a nelíbí se mi způsob práce s ním.
z TitleDeko.Ten se spojí s tvarem a pak už s tím pracujete jako s textem titulku.
Nemyslím,že Vaše obecná představa bude realizovatelná.
Pinnacle,ale ani žádný z mně známých videoeditorů neumí exportovat video s alfa kanálem.
Tzn průhlednost,aby jste mohl vyexportovat titlulek z Vegas do Pinnacle a obráceně.
To že titulky nejsou kompatibilní mezi sebou ani v rámci jednoho produktu mně už přesvědčil Avid a Pinnacle.
Proto hledám externí titulkovač a zkusil jsem starý Title deko,ale není to ono.Řešení by byl třeba Blufftitler,zkoušel jsem ho
a nelíbí se mi způsob práce s ním.
-
- Kontaktovat uživatele:
Mě nevadí, že neumí exportovat video s alfa kanálem. Já to vyrenderuji jako video soubor už připravené k začlenění do projektu v druhém editoru. Tam už potom není třeba nic upravovat. Jen se to spojí a vyrenderuje do finálního souboru AVCHD DVD, BD nebo DVD. To je můj záměr.
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak to jo,takhle to půjde,pokud to připravujete jako komponentu budoucího videa.Já chci titulkovač aby byl nezávislý na editoru.
Abych mohl vytvořit titulek jak chci a použil kde chci a v libovolném editoru.
Abych mohl vytvořit titulek jak chci a použil kde chci a v libovolném editoru.
-
- Kontaktovat uživatele:
Takový bych chtěl také, ale je něco takového vůbec k mání?? Jestli je to, jako s editory videa, tak o tom dost silně pochybuji.
-
- Kontaktovat uživatele:
Bohužel to vypadá, že tomu tak je.
-
- Kontaktovat uživatele:
Titulkovač Pinnacle Title Deko jsem dlouhá léta používal v programech Pinnacle Liquid Edition a později i v AVID Liquid. Nebyl nejlepší, ale ve srovnání s titulkovačem ve Vegasu naprosto senzační. Jak jej ale zabudovat do Vegasu, o tom přemýšlím již dlouho, zatím stále nic. V AVIDU se jakožto Plug-In dokázal přizpůsobit i HD videu, ale netuším, kde je uloženo ono nastavení.
-
- Informace
-