Program NGStudio prestal pracovat - u titulků,u menu
-
- Kontaktovat uživatele:
v editore titulkov chcem kopirovat text a hned mi vyskoci hlaska "Program NGStudio prestal pracovat" tak opät neviem ci nemam niecio zle nastavene skusal som restart a stale to iste. Funkcia je dobra ved popracujem na pisme a chcem ho kopirovat na dalsiu upravu a vzdy to konci chybou.
-
- Kontaktovat uživatele:
Nemáte špatně podle mně nic,asi jenom nějak poškozený systém nebo neaktulizovaný.Nevím co by to mohlo způsobovat,asi jsem dítko štěstěny,ale mi tato funkce
funguje.Viz screeny.
[attachment 203 copy_title.jpg]
[attachment 204 insert_text.jpg]
[attachment 205 insert_text_2.jpg]
[attachment 206 select_all.jpg]
[attachment 207 insert_text_4.jpg]
Podotýkám,že tak jak je to na obrázkách to nepoužívám,obvykle používám funkci Ctrl+C Ctrl+V.
funguje.Viz screeny.
[attachment 203 copy_title.jpg]
[attachment 204 insert_text.jpg]
[attachment 205 insert_text_2.jpg]
[attachment 206 select_all.jpg]
[attachment 207 insert_text_4.jpg]
Podotýkám,že tak jak je to na obrázkách to nepoužívám,obvykle používám funkci Ctrl+C Ctrl+V.
- Přílohy
-
- insert_text_4.jpg (49.57 KiB) Zobrazeno 1719 x
-
- select_all.jpg (56.76 KiB) Zobrazeno 1719 x
-
- insert_text_2.jpg (43.17 KiB) Zobrazeno 1719 x
-
- insert_text.jpg (54.28 KiB) Zobrazeno 1719 x
-
- copy_title.jpg (41.32 KiB) Zobrazeno 1719 x
-
- Kontaktovat uživatele:
No tak ma to dohnalo az k novej instalacii avidu.Na dvojjadrovom pocitaci vsetko funguje aj Ctrl+C Ctrl+V a kludne aj myskou prave tlacitko atd...Po instalacii novej prvej oficial.verzie ide aj Ctrl+C Ctrl+V.aj myska. Po doinstalovani pluginov je koniec-nefunkcne. Dalsia skuska- odinstalujem pluginy restart pocitaca a Ctrl+C Ctrl+V mame funkcne, potom spravim upgrade avidu restart pocitaca- bez! pluginov a Ctrl+C Ctrl+V nefunkcne!!!!!!! Stevizah prosim ta skus mi poradit co a ako instalovat-ake poradie ktory plugin prvy- ved to nemoze byt problem. Co nefunguje avid korektne na 6 jadrach ci co? ....uz tomu nerozumiem je mi zase z toho softu zle...."a zase se mi chce zvracet" DAKUJEM.
-
- Kontaktovat uživatele:
Hm,vůbec mě nenapadá co by Ti to mohlo způsobovat.Ale nemyslím si,že to bude 6 jádrem.Odhaduju to na systém.Máš všechny aktualizace a servispack?
Systém je slovenský nebo anglický?Nastavení klávesnice je anglické nebo slovenské?
Podívám se Ti na originál foru jestli tam něco není.Já mám do Avidu nainstalené i starší pluginy a jede mi to.
Které pluginy máš na mysli?Ty originál z instalačního DVD?
Systém je slovenský nebo anglický?Nastavení klávesnice je anglické nebo slovenské?
Podívám se Ti na originál foru jestli tam něco není.Já mám do Avidu nainstalené i starší pluginy a jede mi to.
Které pluginy máš na mysli?Ty originál z instalačního DVD?
-
- Kontaktovat uživatele:
Jak instaluju já:
Nejdříve systém a to Win 7 Ultimate 64 bit.Protože mám anglickou verzi nejprve nainstaluju češtinu.
Pak instaluju servis pack 1 a všechny ostatní aktualizace.
Pokud už mi systém nenajde nové aktualizace nainstaluju Ashampoo Burning Studio(vypalovací program) a pak Avid
Pak nainstaluju update na 1.1.
Z instalačního DVD nainstaluju ručně pluginy Red Giant a MagicBullet ze složky Studio/P6/Avid/StudioPlugins.
Nakonec si nainstaluju neoficiální pluginy JPS a Alfa Magic.
Neinstaluju žádné kodekpaky
Nejdříve systém a to Win 7 Ultimate 64 bit.Protože mám anglickou verzi nejprve nainstaluju češtinu.
Pak instaluju servis pack 1 a všechny ostatní aktualizace.
Pokud už mi systém nenajde nové aktualizace nainstaluju Ashampoo Burning Studio(vypalovací program) a pak Avid
Pak nainstaluju update na 1.1.
Z instalačního DVD nainstaluju ručně pluginy Red Giant a MagicBullet ze složky Studio/P6/Avid/StudioPlugins.
Nakonec si nainstaluju neoficiální pluginy JPS a Alfa Magic.
Neinstaluju žádné kodekpaky
-
- Kontaktovat uživatele:
Ja mam win7 profesional 64 posledny update slovencina aj slovenska klavesnica postup instalacie tak isto ako ty.
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak to opravdu nevím,navrhuju kontakt přes Skype.Uživatelské jméno je stejné jako tady.
-
- Kontaktovat uživatele:
Ještě mě napadá:nehapruje Ti něco v hardware?Jak jsou na tom paměti,máš je v Bios nastavené na 64 bit mod pokud to Tvoje deska umožňuje?
To přece není normální,aby to na jiném PC jelo a na jiném ne.
Já jsem řešil problém se zamrzáváním obrazu po výměně grafiky,nakonec jsem updatoval bios základové desky a bylo po problému.
Zkusil bych zaměřit pozornost na HW a ovladače,
To přece není normální,aby to na jiném PC jelo a na jiném ne.
Já jsem řešil problém se zamrzáváním obrazu po výměně grafiky,nakonec jsem updatoval bios základové desky a bylo po problému.
Zkusil bych zaměřit pozornost na HW a ovladače,
-
- Kontaktovat uživatele:
Po diskuzi na Skype jsme došli k závěru,že bude nutný reinstal programu.Já s odstupem času došel k názoru,že to
možná nepomůže.A to i když se použijí utility regdelete Pinnacle.Problém pravděpodobně přetrvá z důvodu nainstalovaných
dalších komponent do systému jako jsou různé přehrávače a podobné featurky.
Pokusím se napsat nějaký příspěvek jak připravit PC pro střih videa.
Nebudu řešit hardware, ale obecný postup tak jak to různí výrobci videoeditorů doporučují.K tomu budu muset znova pročíst
stránky některých výrobců.Stalo se mi,že produkty od Adobe se nesnesou s dalšími střižnami.Problém mi též udělala kdysi
jedna starší trial verze Magix studia.Do instalace tohoto programu mi systém a tenkrát ještě Pinnacle fungovaly,po instalaci
se mi systém začal hroutit,Pinnacle padat a reinstal nepomohl.Došlo až k reinstalaći i operačního systému.
Ale zaměřím se s ohledem na Avid a vycházet budu ze svých zkušeností.
Ti kdo měli možnost vidět můj systém přes Skype sdílení obrazovky nebo Teamviewer a měli možnost si tak osahat jak funguje
můj Avid by snad konečně mohli místo laborací pracovat.
Ale bude to asi běh na delší trať.Kolega CXCX mi nasadil brouka do hlavy,že pro 6 jádrový systém je Avid problém.
Bohužel nemám to jak otestovat,VMware mi dovolí simulovat max 4 jádra,ještě zkusím Oracle VMbox.
Na forech jsem nic nenašel,takže nejsem schopen potvrdit nebo vyvrátit tuto domněnku.
možná nepomůže.A to i když se použijí utility regdelete Pinnacle.Problém pravděpodobně přetrvá z důvodu nainstalovaných
dalších komponent do systému jako jsou různé přehrávače a podobné featurky.
Pokusím se napsat nějaký příspěvek jak připravit PC pro střih videa.
Nebudu řešit hardware, ale obecný postup tak jak to různí výrobci videoeditorů doporučují.K tomu budu muset znova pročíst
stránky některých výrobců.Stalo se mi,že produkty od Adobe se nesnesou s dalšími střižnami.Problém mi též udělala kdysi
jedna starší trial verze Magix studia.Do instalace tohoto programu mi systém a tenkrát ještě Pinnacle fungovaly,po instalaci
se mi systém začal hroutit,Pinnacle padat a reinstal nepomohl.Došlo až k reinstalaći i operačního systému.
Ale zaměřím se s ohledem na Avid a vycházet budu ze svých zkušeností.
Ti kdo měli možnost vidět můj systém přes Skype sdílení obrazovky nebo Teamviewer a měli možnost si tak osahat jak funguje
můj Avid by snad konečně mohli místo laborací pracovat.
Ale bude to asi běh na delší trať.Kolega CXCX mi nasadil brouka do hlavy,že pro 6 jádrový systém je Avid problém.
Bohužel nemám to jak otestovat,VMware mi dovolí simulovat max 4 jádra,ještě zkusím Oracle VMbox.
Na forech jsem nic nenašel,takže nejsem schopen potvrdit nebo vyvrátit tuto domněnku.
-
- Kontaktovat uživatele:
Ale k věci:popisovaný problém ohledně titulků se u mně takto neprojevil.Došlo sice k pádu Studia,ale to přisuzuju
ovládání mého počítače z jiného PC přístupem po síti.Nemám vyzkoušený Avid s prací po síti.
A nemám nastaven standartně ani takto firewal abych to zkoušel.Včera to byla premiéra:D
Po opětovném nahození programu jsme pokračovali ve vzájemném dopisování si přes titulky avidu bez problému.
ovládání mého počítače z jiného PC přístupem po síti.Nemám vyzkoušený Avid s prací po síti.
A nemám nastaven standartně ani takto firewal abych to zkoušel.Včera to byla premiéra:D
Po opětovném nahození programu jsme pokračovali ve vzájemném dopisování si přes titulky avidu bez problému.
-
- Informace
-