Po půl roce kdy jsem odložil PD9 Ultra64 pro absolutní nespolehlivost pro vytváření disků BD a DVD ve formátu AVCHD,vyšla nyní oprava kterou jsem nainstaloval a hle ,disky BD i AVCHD se vytvořili okamžitě. Ale nesmí se měnit formát v jakém to je natočené. Je to natočené H.264 na BD to jde H.264. pokud to změním na Mpeg2,tak se to vytvoří ale obraz je cukaný roztrhaný. A co je špatné u obou verzí že není zvuk synchroní s obrazem.
Rozchází se na hodinovém filmu asi 5sekund.Závěr ,musím počkat až to doladí.
Počítač je v pořádku.
Nové poznatky s PD9
Ta poslední verze opravyPD9 je v pořádku, počítač pro tuto verzi vpořádku nebyl i když se mi to ještě nestalo a integrovaná zvukovka chodí se všemi programi které vlastním, musel jsem koupit zvukovku za 350kč SBLive 5.1 a ono to chodí synchroně. A je po problému.
Omlouvám se všem kteří tvrdili že to chce zvukovku samostatně a já zastával názor že integrovaná stačí .Jak je vidět vždycky taky né.
Omlouvám se všem kteří tvrdili že to chce zvukovku samostatně a já zastával názor že integrovaná stačí .Jak je vidět vždycky taky né.
-
- Kontaktovat uživatele:
opýtam sa používateľov PowerDirectoru ver 9 ako vám beží ? pýtam sa preto lebo ja mám verziu 10
a strih vo ver. 10 je jednoducho katastrofa !!!!!
kľudne si dovolím porovnať PowerDirector ver. 10 v Windows movie Makerom v XP akurát že to má neporovnateľne viac funkcií a vie to HD.
Ide o to že ak to robí verzia prešiel by som na verziu 9 je to škoda lebo program vyzerá instantne čo mi vyhovuje ale tá pomalosť nepresnosť zasekávanie a iné veci čo to robí to sa proste nedá neverím že to tak má behať!!!
pôvodne som strihal v premiere (nie HD)
moje parametre PC to preto aby bolo jasné že nemám 10 ročný PC PS Premiere pro CS4 ide plynule
[size=small]Gigabyte 890FXA UD5 CPU AMD Phenom II 955 QUAD X4 BE AM3 C3 SATA HDD WD Caviar Black 500GB 32MB SATA 6Gb/s WD5002AALX
plus Western Digital Green 1000GB 64MB SATA2 WD10EARS Kingston DDR3 2x2GB 1600MHz grey GRAFIKA SAPPHIRE Radeon HD 6850 1GB Toxic[/size]
a strih vo ver. 10 je jednoducho katastrofa !!!!!
kľudne si dovolím porovnať PowerDirector ver. 10 v Windows movie Makerom v XP akurát že to má neporovnateľne viac funkcií a vie to HD.
Ide o to že ak to robí verzia prešiel by som na verziu 9 je to škoda lebo program vyzerá instantne čo mi vyhovuje ale tá pomalosť nepresnosť zasekávanie a iné veci čo to robí to sa proste nedá neverím že to tak má behať!!!
pôvodne som strihal v premiere (nie HD)
moje parametre PC to preto aby bolo jasné že nemám 10 ročný PC PS Premiere pro CS4 ide plynule
[size=small]Gigabyte 890FXA UD5 CPU AMD Phenom II 955 QUAD X4 BE AM3 C3 SATA HDD WD Caviar Black 500GB 32MB SATA 6Gb/s WD5002AALX
plus Western Digital Green 1000GB 64MB SATA2 WD10EARS Kingston DDR3 2x2GB 1600MHz grey GRAFIKA SAPPHIRE Radeon HD 6850 1GB Toxic[/size]
-
- Kontaktovat uživatele:
Zběžně jsem projel i nějaká jiná fóra a docházím k názoru, že PD 10 je nějaká nepovedená.Nejste sám kdo má tento problém.Vlastní zkušenost nemám, PD 10
nepoužívám, ani jinou.Mohla by Vám přesněji říci uživatelka Evik, pokud se tu objeví.
nepoužívám, ani jinou.Mohla by Vám přesněji říci uživatelka Evik, pokud se tu objeví.
Naposledy oživil Anonymous v 26.12.2020, 09:08
-
- Informace
-