Údržba fóra

Fórum o všem ostatním - kamery, hardware, offtopic, ...
Mart
Kontaktovat uživatele:

Dobrý den, stále máte problém s těmi červeně označenými příspěvky? Při otevření fóra - třeba http://forum.strihvidea.cz/list.php?22 by se mělo červeně označit jen to co je nové - pár témat.
Otakar
Kontaktovat uživatele:

Zdravím nyní jsem to odskoušel a dělá mě to nyní pouze u některých.Zkusil jsem Avid Studio přečetl nové dal jsem označit jako přečtené a při přechodu na hlavní stránku se již nové červené ztratily.
Stejný postup jsem zvolil u Pluginů a Ostatní ale tam mě červené zůstaly při označení přečtených a přechodu na hlavní stránku.
Ještě doplním nyní jsem zkoušel otevřít stránku přímo /zatím jsem otevíral přes došlý odkaz v emailu/ a tady již červeně vysvíceno nebylo nic.Odzkouším tedy na nově přidaných postupovat tedy přímo zadáním adresy.Jinak používám zatím pouze IE 8 /IE9 u mě nejde/ a Firefox 7 je již snad Firefox 8 Beta.
Zkusím a dám vědět možná,že to takhle funguje.
Díky za snahu.
Otakar
Kontaktovat uživatele:

Zdravím dnes jsem měl nové v AS,po přečtení jsem dal hned jako přečtené a na hlavní stránce již nebyly červené.Bude to asi v pořádku ještě uvidím u ostatních.
Otakar
Kontaktovat uživatele:

Zdravím potřeboval bych radu jak správně postupovat a doplnit do příspěvku "Upraveno" a nebo se toho zbavit.Před chvílí jsem se spletl a přidal upraveno do jíného téma.Tak jsem to chtěl odstranit ale v tom příspěvku se mě nezobrazilo již to upravené,pouze základ tak jsem tam napsal omluvu a odeslal ale zobrazila se mě tam pouze ta omluva a první upraveno se úplně ztratilo.Nakonec jsem přišel na to když to znovu vyvolám a odešlu jako prázdné tak tam mám pouze základní příspěvek.
Byl jsem z toho zmetěný.Díky.
Mart
Kontaktovat uživatele:

Poslední dobou se opět začíná oběvovat spam. Nejedná se o anonymní neregistrované roboty, ale o roboty kterým se nějakým způsobem podaří registrovat a pak mají cestu otevřenou. Nasadil jsem další způsob ochrany, kdy se každý nový uživatel online ověřuje v databázi spammerů (http://www.stopforumspam.com). Pokud nově registrovaný uživatel neprojde kontrolou, vyskočí moderátorům jako neschválený - rovnou ho zamítněte, nebo to ignorujte a já ho zamítnu. Pokud toto nepomůže, vidím jako nejspolehlivější zablokovat přístup z čínských IP adres, protože většina spamu je z číny.
Mart
Kontaktovat uživatele:

Připravuji pár úprav. Pokud máte někdo připomínky nebo požadavky tak sem s nimi. Snažím se o zhuštění hlavní stránky, která se mi nyní zdá moc roztahaná.

[attachment 650 nahled.jpg]
Přílohy
nahled.jpg
nahled.jpg (158.69 KiB) Zobrazeno 2686 x
Otakar
Kontaktovat uživatele:

Zdravím používám zatím Win XP Pro a od určité doby na všech PC jak v IE 8 tak ve Firefoxu když vyvolám forum tak po přihlášení mě zůstávají
červeně vysvícená jakoby nepřečtená fora i když jsem potvrdil jejich přečtení a nefungujeme mě odhlášení z fora hned napoprvé až po několikáté.Nevím zda jsem to vysvětlil správně ale až do určité doby to chodilo v pořádku.Nevím kde je chyba.
Mart
Kontaktovat uživatele:

S fórem jsme dlouho nic nedělali, mohlo by to být nahromaděnými soubory v cache fóra, vymazal jsem ji. Zkuste to nyní.
Otakar
Kontaktovat uživatele:

Zdravím tak jsem to odskoušel ale neodhlásím se hned na poprvé až po několikáté a ještě mě to začalo dělat jednu věc,když po přečtení
klepnu na "Označit jako přečtené" zůstanou i nadále označeny příspěvky červeně až teprve po druhém odsouhlasení to zmizne.
Dělá to na přeinstalovaných PC a dělalo to i předtím a mám poslední IE8 a poslední Firefox.Odskoušel jsem to tedy ještě na virtuálu
na Win 7 Enterprise 64 a tady jsem se odhlásil hned napoprvé a zkoušel jsem to asi 5x po sobě ale zase ve Win 10 9879 na IE11 to už zase nešlo.Nevím kde hledat zradu.
Odpovědět
  • Informace