pinnacle studio 10 na windows 7
Zdravim, jde nejak nainstalovat Pinnacle studio 10 (konkretne verze 10.6 plus) na windows 7? vzdyck kdyz vlozim disk tak mi to rika ze ke spusteni potrebuju prava administratora a pritom sem prihlaseny na administratorskem uctu...
-
- Kontaktovat uživatele:
Mě se úspěšně podařilo nainstalovat pod Win7 PS10 a funguje.
Instalaci bylo nutné spustit jako administrátor - otevřít instalační disk, kliknout pravým tlačítkem na instalační soubor (myslím že to byl setup.exe) a použít volbu "Spustit jako správce". Potom už jsem musel jen potvrdit asi 3 upozornění, že program má problémy s kompatibilitou a nebude fungovat. Vše zatím funguje.
Instalaci bylo nutné spustit jako administrátor - otevřít instalační disk, kliknout pravým tlačítkem na instalační soubor (myslím že to byl setup.exe) a použít volbu "Spustit jako správce". Potom už jsem musel jen potvrdit asi 3 upozornění, že program má problémy s kompatibilitou a nebude fungovat. Vše zatím funguje.
-
- Kontaktovat uživatele:
Mě to na W7 nešlo - hlásilo mě to nepodporovaný operační systém. Vyřešil jsem to tím, že jsem si nainstaloval wirtualní PC na kterém mám W XP a tam to jede. Sice je trošku problém s fonty Pinnacle (ty chybí), ale v systémové fonty jsou dostupně, takže to docela jde.
-
- Informace
-