Údržba fóra

Fórum o všem ostatním - kamery, hardware, offtopic, ...
Boda
Kontaktovat uživatele:

Zdravím.... :-) Tak jsem se mrknul na screnshoty nevé verze fora. Mě osobně se líbí. Mám modrou barvu rád a tato modrá je pěkná. Takže za mě osobně dávám hlas pro ANO :_)
Mart
Kontaktovat uživatele:

Edacek mi poslal nápad, že by každý mohl mít v profilu možnost zadat si jakou používá kameru, program, pc, apod. Mohlo by to být použitelné např. v případě že někdo bude řešit nějaký problém, bude hledat příčinu ve Studiu nebo v pc, ale už nesdělí že používá nějakou problematickou kameru.
Myslím, že je to dobrý nápad, ale nevím zda by to někdo používal. Proto se Vás ostatních ptám na názor - uvítali byste tuto funkčnost?

Na jiných fórech si uživatelé podobné informace vkládají do podpisu který si nechají zobrazovat u každého příspěvku, což je nejjednodušší, ale zbytečně se vše natahuje opakujícími se texty.
Byla by tu možnost přidat přímo do uživatelského profilu další pole - třeba "Technika", nebo zvlášť "Kamera", "Programy pro zpracování videa", "PC". Tyto informace by se zobrazovaly po otevření profilu uživatele (když někomu kliknete na jméno u příspěvku), nebo by se daly zobrazovat i nějak jinak (bublina po najetí na jméno, apod.).
Romolus
Kontaktovat uživatele:

Plně souhlasím!
steviezah
Kontaktovat uživatele:

Pokud bude ta možnost to zobrazit v profilu uživatele proč ne,klidně si to tam vepíšu.
Ale že bych toužil po tom mí to v podpisu u příspěvku,to nemusím.Už jenom z důvodu neustálého opakování textu.
To radši to rozšíření pole v uživatelském profilu.Kdo se chce podívat se podívá,kdo nechce
nechá tak.Zřejmě bych asi na to upozornil v nějakých pravidlech nebo sekci o uživatelích
kterou bych rozšířil o možnost zobrazit počet příspěvků daného uživatele.Ale netrvám na tom
statistiky jsou hezká věc,ale nemusím vědět všechno.
Mart
Kontaktovat uživatele:

Kdo má zájem, může mrknout na nové fórum http://forum.pinnaclestudio.cz.
Je tam obnovená záloha uživatelů, takže se můžete normálně přihlásit.
Budu vděčný pokud tam něco vložíte (třeba i nesmysly), ať mám na čem vyzkoušet modul pro hodnocení uživatelů. Zdá se mi že se chová jinak než na lokální testovací verzi.

Před spuštěním to bude vymazáno a bude překopírována databáze tohoto fóra, takže vše bude zachováno. Již se mi to zdá funkční, ale ještě to chci tak týden nechat uležet a aktualizovat pravidla, nápovědu apod. Také musím připravit přesměrování, aby adresa směřující na cokoliv z tohoto fóra byla přesměrovaná na odpovídající místo na nové adrese.
Otakar
Kontaktovat uživatele:

Zdravím pouze dotaz nevím kam to napsat.Steviezah měl založit do Seznamu diskuzních for do Ostatního softu - střihový soft od Magix ale buď jsem slepý a neboť jsem to tam nenašel.Může mě někdo poradit a nasměrovat.Díky.
steviezah
Kontaktovat uživatele:

Si děláte srandu:-))
Nad Vaší odpovědí: Díky budu se snažit je odkaz.
Tady je znova:
http://pstudio.martr.eu/forum/read.php?21,7330
Otakar
Kontaktovat uživatele:

Nedělám to bych si nedovolil.Tady odsud z toho odkazu se mě to zobrazí ale když to hledám přímo Ostatní střihové programy tak tam mám pouze Ediusy,Premieru a Nero nic jiného.Asi jsem slepej.
lubud

Dotaz:
k čemu ta povinná registrace bude vlastně dobrá? Snad jen, že si musím pamatovat a pokaždé vepisovat nějaké pitomé heslo ...
steviezah
Kontaktovat uživatele:

Pro Otakar:
Je to v sekci Další střihové programy, to je složka, klikněte na to,klikněte na další složku Ostatní střihové programy a na prvním místě najdete Magix HD.
Momentálně tam máte další příspěvek od uživatele Monys.

Pro lubud:
Pokud si necháte volbu pamatovat nemusíte pokaždé vypisovat přihlašovací údaje.
Registraci, kterou již máte Vám bude platit i v novém foru.
Ostatně můžete to zkusit,Mart tu dal odkaz na testovací verzi.Je o pár příspěvků výše.
Nebo zkuste tady:
http://forum.pinnaclestudio.cz/list.php?23
Najdete tam i proč registrace a já bych doplnil:případní spameři se velmi neradi registrují.
Odpovědět
  • Informace