Samsung HMX-Q10
-
- Kontaktovat uživatele:
Pro všechny potencionální zájemce o tuto kameru. Samsung HMX-Q10 Recenze.
-
- Kontaktovat uživatele:
Když jsem tu před časem varoval před kamerami Samsung řady UMX a HMX,vidím,že se nic nezměnilo.Při troše dobré vůle bych tu automatiku nějak překabátil,pokud jde vypnout a nastavit ručo není co řešit.Ale co nepřekousnu,že je sice vylepšen obraz a recenzent píše,že to jejich Intelli Studio není třeba tak to až tak nebude pravda a vidím,že při rychlejším pohybu se obraz trhá na hranách.A to jich ve videu moc není většinou jsou to pomalé záběry.
Nedokážu si představit,že bych s tím točil fotbal.
Z mého pohledu,kdyby se to prodávalo za méně než polovic,tak to koupím děckám.Pro sebe ani omylem,radši ještě dlouho zůstanu u Sony HC 27 a Evolve 1100HD II.
U Samsunga jsou prostě nepoučitelní.
Nedokážu si představit,že bych s tím točil fotbal.
Z mého pohledu,kdyby se to prodávalo za méně než polovic,tak to koupím děckám.Pro sebe ani omylem,radši ještě dlouho zůstanu u Sony HC 27 a Evolve 1100HD II.
U Samsunga jsou prostě nepoučitelní.
-
- Kontaktovat uživatele:
pro Steviezah: Tu recenzi jsem psal osobně a stojím si za tím, že Intelli Studio potřeba VŮBEC není potřeba. Video soubory se prostě zkopírují do PC a pak se s nimi standardně pracuje třeba v PS, kde jsem vyrobil souhrnou video ukázku. ŽÁDNÉ trhání na hranách jsem v PC přehrávači ani v TV nezaznamenal.
-
- Kontaktovat uživatele:
Pro Romolus:myslel jsem tím Inteli Studiem potřebu překonvertovat překopírovaný soubor
z kamery kvůli prokládání.
U těchto kamer už na to mám vycvičené oko,myslím si, že vím v kterých místech záběru co mám sledovat.Z vašeho videa to není tak patrné,ale pokud by jste natáčel třeba hasičskou soutěž a musel trochu více švenkovat s kamerou,věřte mi,že při takových změnách by jste se nestačil divit.
Mohu-li doporučit,k recenzi by byly vhodné ještě záběry ke stažení originál,nikoliv již zpracované.
Bohužel, ani tentokrát mě Samsung nepřesvědčil.
z kamery kvůli prokládání.
U těchto kamer už na to mám vycvičené oko,myslím si, že vím v kterých místech záběru co mám sledovat.Z vašeho videa to není tak patrné,ale pokud by jste natáčel třeba hasičskou soutěž a musel trochu více švenkovat s kamerou,věřte mi,že při takových změnách by jste se nestačil divit.
Mohu-li doporučit,k recenzi by byly vhodné ještě záběry ke stažení originál,nikoliv již zpracované.
Bohužel, ani tentokrát mě Samsung nepřesvědčil.
-
- Kontaktovat uživatele:
Jak to prezentační video v redakci chtěli, tak jsem ho udělal. Skoro všechny originál soubory uložené mám. Nijak nezpochybňuji zkušenost ostatních. Já popsal s nejlepším svědomím to, co jsem zjistil. Nijak tuto kameru nepreferuji. Je to nezávislý test. Je na každém, aby zvážil zda mu tato spíše dětská hračka bude postačovat či nikoliv.
-
- Kontaktovat uživatele:
Proti Vaší rezenci nic nemám,je napsána zkušeným kameramanem a podle mě velmi dobře.Kamera má jisté nectnosti a bude nutné se s ní naučit točit.Ale i tak se případný majitel navyhne zkaženým záznamům.
Každopádně až Vám budou publikovat nějakou další recenzi dejte vědět.
To kdybych já měl psát recenzi na svoji Evolve DDV-1100HD II,tak ji nikdo nekoupí:-)
Má skoro stejné nectnosti,způsob záznamu AVI/H264/Xvid,bitrate do 5 MB/s a v PS 12,14,15
její záznam nejde zpracovat.
A to E-shop Alza tvrdil,že k editaci je vhodné PS 14.Hovada....
Přesto jsem ji nezahodil a používám ji.
Důvod je prostý:vleze do kapsičky u košile a stála i s 8GB kartou 2500,- má cz menu
a používám ji i jako flashku nebo záznamník zvuku.
Každopádně až Vám budou publikovat nějakou další recenzi dejte vědět.
To kdybych já měl psát recenzi na svoji Evolve DDV-1100HD II,tak ji nikdo nekoupí:-)
Má skoro stejné nectnosti,způsob záznamu AVI/H264/Xvid,bitrate do 5 MB/s a v PS 12,14,15
její záznam nejde zpracovat.
A to E-shop Alza tvrdil,že k editaci je vhodné PS 14.Hovada....
Přesto jsem ji nezahodil a používám ji.
Důvod je prostý:vleze do kapsičky u košile a stála i s 8GB kartou 2500,- má cz menu
a používám ji i jako flashku nebo záznamník zvuku.
Pánové, od takových dětských hraček by jste se měli jako zkušení technici spíše rezolutně distancovat než je jakkoliv zviditelňovat. Myslím, že tento web si čtou i začátečníci a mohlo by je to podpořit v uvažování o nákupu takových šuntů. Možná si to neuvědomujete, ale tímto si dost pošramotíte své renomé...
-
- Kontaktovat uživatele:
Já myslím,že z mých příspěvků zcela jasně čiší nesouhlas s těmito výrobky a pokud někdo na základě mých příspěvků usoudí,že jsou to dobré výrobky, pak mu není rady ani pomoci.
Romolus ve své rezenci zcela jasně ukázal co to je za šrot,ale koho chleba jíš, toho písně zpívej.To by mu určitě neprošel článek ve stylu je to maximální šrot, nekupujte to.
Takže použil velice kultivovaný projev co se recenze týče a pokud už by to nebylo někamu jasné ani po shlédnutí videa,bohužel,cesta do pekel zkažených záběrů je velice rychlá.
Ostatně přesně takto píšou své rezenze i ostatní.
Pokud by někdo napsal recenzi ve stylu tak jak to tu okomentujeme my,tak už od žádného prodejce zakázku na recenzi nezíská,natož pak kameru k zapůjčení a nahrání zkušebního videa.
Ostatně stačí se podívat na recenze na videokamery.cz
To jsou mistři v kulantním vyjadřování jak sdělit,že výrobek je šrot. A to si vybírají co budou recenzovat,protože jsou to hlavně prodejci.
Mám-li být upřímný, já si na svém renomé nebo pověsti nezakládám.V reálném světě platí
pokud se neumíte na výsluní vyškrabat po zádech někoho jiného, je Vám renomé k ničemu.
Vzhledem k tomu,že tuto dnes žádanou dovednost umně skrytou za slůvky empatický,kolektivní,akční a podobné zblitky, neovládám, tak proto takový názor.
Romolus ve své rezenci zcela jasně ukázal co to je za šrot,ale koho chleba jíš, toho písně zpívej.To by mu určitě neprošel článek ve stylu je to maximální šrot, nekupujte to.
Takže použil velice kultivovaný projev co se recenze týče a pokud už by to nebylo někamu jasné ani po shlédnutí videa,bohužel,cesta do pekel zkažených záběrů je velice rychlá.
Ostatně přesně takto píšou své rezenze i ostatní.
Pokud by někdo napsal recenzi ve stylu tak jak to tu okomentujeme my,tak už od žádného prodejce zakázku na recenzi nezíská,natož pak kameru k zapůjčení a nahrání zkušebního videa.
Ostatně stačí se podívat na recenze na videokamery.cz
To jsou mistři v kulantním vyjadřování jak sdělit,že výrobek je šrot. A to si vybírají co budou recenzovat,protože jsou to hlavně prodejci.
Mám-li být upřímný, já si na svém renomé nebo pověsti nezakládám.V reálném světě platí
pokud se neumíte na výsluní vyškrabat po zádech někoho jiného, je Vám renomé k ničemu.
Vzhledem k tomu,že tuto dnes žádanou dovednost umně skrytou za slůvky empatický,kolektivní,akční a podobné zblitky, neovládám, tak proto takový názor.
-
- Kontaktovat uživatele:
Předem tu děkuji všem, kterým stojí vůbec za to o mé recenzi podiskutovat. Steviezah to ve svém posledním příspěvku popsal dosti přesně. Lubud se na mne nebude zlobit, ale kamera to prostě je a může se najít člověk, který má touhu něco natočit a zároveň má hlouběji do kapsy nebo prostě větší obnos peněz nehodlá obětovat. Tato kamera má mnoho neduhů, ale vsadil bych vlastní boty, že to v této cenové kategorii bude podobné i u ostatních značek. Takže někomu tento kousek může i přes své nedostatky padnout do oka a troufám si říci, že může být i celkem spokojený. Nejsou všichni s ambicemi TV nebo filmových kameramanů. Převážná většina lidí se zájmem o vlastní pohyblivé obrázky, natočí na dovolené jednu hodinu a o vánocích půl a je šťasten, když se tam jednotliví členové rodiny poznají, bez nároku na umění. A pro ty je tato pro nás dětská hračka přínosem, ať se na to koukáme, jak chceme.
-
- Informace
-