Patch 9.4.2.
Po nainstalování opravného patche 9.4.2. do Pinnacle Studia 9+ mě při střihu MPEG-2 formátu videa a dozvučení pomocí Smartsound dochází k zatuhnutí Studia!!!Po reinstalaci na 9.3+ s patchem 9.3.5 jede Studio normálně.Nemáte někdo podobnou zkušenost???
-
- Kontaktovat uživatele:
Zkoušel jsem v devítce a tam to funguje normálně.
Zkus napsat na exac
Zkus napsat na exac

Používáš Win XP SP-1 nebo SP-2?A máš nainstalovaný nějaký přídavný smartsoundy?Chtěl bych přijít na to v čem je problém,může to být i tím studiem,např. 9.3+ s patchem 9.3.5 se chová při renderování projektu uplně jinak (jako to bylo tuším v studiu 7 nebo 8 renderuje nejdřív přechody,potom teprv vše) než 9.0.4 s patchem 9.3.5 odemknutým na 9.3.5+(renderuje vše najednou a pomaleji).Na exac s tím nemůžu,mám registrovanou jen 8.Jak jsem prohlásil před časem-už se nenechám napálit a s radostí si koupím pořádnou a 100 procentně funkční verzi!!!!
-
- Kontaktovat uživatele:
Používám WinXP SP1, Studio 9.02 patchované na 9.4.2.
Žádné přídavné smartsoundy, efekty apod. Jen pár freewarových pluginů (většinou ty, co jsou popsané na webu).
To s tou 8kou je rozumné, kdybych tušil, že za pár měsíců vydají 9+ (s něčím co už za ty prachy mohlo být v té 9ce, nebo jako bonus zadara na webu), tak si to nekupuju. S tím množstvím chyb a oprav by od nich bylo vhodné občas uvolnit nějaký ten plugin. Bohužel, takový je dnes přístup těchto firem ...
Žádné přídavné smartsoundy, efekty apod. Jen pár freewarových pluginů (většinou ty, co jsou popsané na webu).
To s tou 8kou je rozumné, kdybych tušil, že za pár měsíců vydají 9+ (s něčím co už za ty prachy mohlo být v té 9ce, nebo jako bonus zadara na webu), tak si to nekupuju. S tím množstvím chyb a oprav by od nich bylo vhodné občas uvolnit nějaký ten plugin. Bohužel, takový je dnes přístup těchto firem ...
A já patchoval 9.3.0.+ na 9.3.5 pak na 9.4.1 a potom na 9.4.2. -tuším že v tom bude celý problém, zkusím to celý odnova z 9.3.0 + přímo na 9.4.2 a uvidíme,dám vědět.
Další poznatek-odinstaloval jsem kompletně původní instalaci Studia(9.3+ na 9.3.5 na 9.4.1 na 9.4.2 )včetně použití utility Regdelete a nainstaloval 9.3+ pouze s patchem 9.4.2 light - a nýní vše funguje správně včetně plug-inů,přechodů i přídavných smartsoundů !!!
Chtěl bych požát,jestli by byl někdo tak ochotný a nemohl mi zaslat opravné patche od verze 9.0.0. na CD popř. DVD.Nemám rychlý NET.Díky moc předem.JP.
-
- Informace
-