Patch 9.4.2.

Fórum k Pinnacle Studio verze 8 a 9
Zamčeno
Darwee

Po nainstalování opravného patche 9.4.2. do Pinnacle Studia 9+ mě při střihu MPEG-2 formátu videa a dozvučení pomocí Smartsound dochází k zatuhnutí Studia!!!Po reinstalaci na 9.3+ s patchem 9.3.5 jede Studio normálně.Nemáte někdo podobnou zkušenost???
Mart
Kontaktovat uživatele:

Zkoušel jsem v devítce a tam to funguje normálně.
Zkus napsat na exac :(
Darwee

Používáš Win XP SP-1 nebo SP-2?A máš nainstalovaný nějaký přídavný smartsoundy?Chtěl bych přijít na to v čem je problém,může to být i tím studiem,např. 9.3+ s patchem 9.3.5 se chová při renderování projektu uplně jinak (jako to bylo tuším v studiu 7 nebo 8 renderuje nejdřív přechody,potom teprv vše) než 9.0.4 s patchem 9.3.5 odemknutým na 9.3.5+(renderuje vše najednou a pomaleji).Na exac s tím nemůžu,mám registrovanou jen 8.Jak jsem prohlásil před časem-už se nenechám napálit a s radostí si koupím pořádnou a 100 procentně funkční verzi!!!!
Mart
Kontaktovat uživatele:

Používám WinXP SP1, Studio 9.02 patchované na 9.4.2.
Žádné přídavné smartsoundy, efekty apod. Jen pár freewarových pluginů (většinou ty, co jsou popsané na webu).

To s tou 8kou je rozumné, kdybych tušil, že za pár měsíců vydají 9+ (s něčím co už za ty prachy mohlo být v té 9ce, nebo jako bonus zadara na webu), tak si to nekupuju. S tím množstvím chyb a oprav by od nich bylo vhodné občas uvolnit nějaký ten plugin. Bohužel, takový je dnes přístup těchto firem ...
Darwee

A já patchoval 9.3.0.+ na 9.3.5 pak na 9.4.1 a potom na 9.4.2. -tuším že v tom bude celý problém, zkusím to celý odnova z 9.3.0 + přímo na 9.4.2 a uvidíme,dám vědět.
Darwee

Další poznatek-odinstaloval jsem kompletně původní instalaci Studia(9.3+ na 9.3.5 na 9.4.1 na 9.4.2 )včetně použití utility Regdelete a nainstaloval 9.3+ pouze s patchem 9.4.2 light - a nýní vše funguje správně včetně plug-inů,přechodů i přídavných smartsoundů !!!
crusy

Chtěl bych požát,jestli by byl někdo tak ochotný a nemohl mi zaslat opravné patche od verze 9.0.0. na CD popř. DVD.Nemám rychlý NET.Díky moc předem.JP.

Zamčeno
  • Informace