Dobrý den Vám tu přeji,
Po marné snaze a vyzkoušení kde čeho, jsem objevil tuto stránku, kde mi snad dokáže někdo poradit, budu za to velice vděčný a předem Vám děkuji,
Dostal jsem ke kulatinám novou kameru i PS 15, Vyměnil jsem tedy starou kameru ještě na kazetky ( u které nebyl žádný problém s editací, pokud se dobře pamatuji tam byl výstupní formát avi.) za novou Full HD 1920/1080 Samsung kameru, kterou mám nastavenou takto: rozlišení videa [HD]1080/50i a kvalita záznamu nejvyšší, když nahraji soubory z kamery přes USB kabel do PC,výstupní formát je Mp4, není problém to spustit v každém běžném přehrávači v pc a koukat se na ně, kvalita super vše je ok ... ovšem ted kámen úrazu, co mi nedá spát, pokud nahraju soubory do PS 15 a pokusim se si přehrát náhled, video je cca 3 krát zrychlené a zvuk je zpožděný... veškerá editace se seká, a člověk má chuť to vše vyházet z okna... známí čekají na videa z rodinných akcí atd, a já už nevim co stim...
Postupoval jsem následovně, 1. zkusil jsem PS 15 přeinstalovat, to nepomohlo, 2. že mám málo vykonné PC, což se musim přiznat.. v tom se moc neorientuji, ale přátelé mi řikají, že by to mělo být ok, 3. mi bylo doporučeno přeformátovat nahraná videa na jiný formát... tak jsem to zkusil... dělám to v Any Video Converter Professional ovšem nebyl už nikdo dál kdo by mi poradil na co nejelépe to předělat, všechno neuvěřitelně zkazí kvalitu ... a jsou problémi se zvukem i videem...
Za všechny případné rady a odpovědi Vám velice děkuji
Po nahraní do PS 15 je video zrychlené a zvuk posunut...
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Pověste někam kousek videa,testnu Vám to,ale někde se to tady už řešilo a byl to taky Samsung.
Připište typ kamery,pokud to máte na kartu nebo HDD netahejte to přes USB.Kartu vložte do čtečky a jenom to prostě nakopírujte.U HDD totéž,mělo by se Vám objevit velkokapacitní záznamové zařízení.Tím je myšleno třeba flash karta nebo disk.Měl by jste mít v kameře program pro stahování a konvertování videa Intelli Studio.
Zatím to zbytečně nekonvertujte,hlavně si nemažte originál soubory v kameře.
Připište typ kamery,pokud to máte na kartu nebo HDD netahejte to přes USB.Kartu vložte do čtečky a jenom to prostě nakopírujte.U HDD totéž,mělo by se Vám objevit velkokapacitní záznamové zařízení.Tím je myšleno třeba flash karta nebo disk.Měl by jste mít v kameře program pro stahování a konvertování videa Intelli Studio.
Zatím to zbytečně nekonvertujte,hlavně si nemažte originál soubory v kameře.
-
- Kontaktovat uživatele:
Už jsem něco našel,je to tady:
http://pstudio.martr.eu/forum/read.php?22,6179
Ještě něco pohledám,je to z vlákna Avid Studio,původně je to tuším z téma Power Director.
Další odkazy budu přidávat přímo do tohoto příspěvku,občas tu koukněte nebo zkuste zadat v hledání Samsung,vyskočí na Vás příspěvky.Zadejte rozsah hledání za poslední rok.
http://pstudio.martr.eu/forum/read.php?22,6179
Ještě něco pohledám,je to z vlákna Avid Studio,původně je to tuším z téma Power Director.
Další odkazy budu přidávat přímo do tohoto příspěvku,občas tu koukněte nebo zkuste zadat v hledání Samsung,vyskočí na Vás příspěvky.Zadejte rozsah hledání za poslední rok.
-
- Kontaktovat uživatele:
Děkuji za odpověd a zároveň se omlouvám za prodlevu, ale neměl jsem ted přístup k internetu, typ kamery je Samsung HMX-H205BP/HMX-H205SP/HMX-H205.
Používám jak HDD tak paměťovou kartu, malou ukázku jsem pověsil sem: http://leteckaposta.cz/922794161
Ohledně toho programu na covertování v kameře, nejsem si jist jeslti o něm vím nebo zda tam vůbec je... v menu nastavení je možnost akorát zapnout PC software, a když jsem to zkoušel mít vypnuté i zapnuté, výsdledek byl stejný...
Používám jak HDD tak paměťovou kartu, malou ukázku jsem pověsil sem: http://leteckaposta.cz/922794161
Ohledně toho programu na covertování v kameře, nejsem si jist jeslti o něm vím nebo zda tam vůbec je... v menu nastavení je možnost akorát zapnout PC software, a když jsem to zkoušel mít vypnuté i zapnuté, výsdledek byl stejný...
Tyto problémy mám taky. Měl jsem PS14 a tam mi běžel obraz normální rychlostí. Když jsem kvůli efektům a slibované vyšší rychlosti zakoupil PS15, podobné
problémy začaly i mně. Zkoušel jsem všechno možné, i nemožné s nulovým výsledkem. Až mě napadlo nechat v počítači obě verze a pomocí tlačítka převést
obsah jsem stvořil cosi. Nyní pro kameru Samsung HMX musím otevřít v počítači PS14. Mám tam obsah PS15 a mohu zpracovávat video a uvedené problémy
se nevyskytují. Rychlost zpracování je o trochu nižší. Jen se občas objeví pixelizace při exportu do AVCHD. To ale těžko může být způsobeno pomalým počítačem, pro-
tože nevím, co bych měl do střev nacpat rychlejšího. Jedině zdvojit grafické karty.
Při zkoušení jsem se dostal k Vegasu. Je zajímavé, že tam to u verze 10 bylo obráceně. Video šlo normální rychlostí a zvuk se střídavě zapínal. Výsledkem bylo
normální video s roztrhaným zvukem. Ve verzi Vegas 10PRO fungovalo všechno správně.
Podle mého názoru to je kamera pro rodinné použití. Slušný objektiv, malé rozměry, fungovala při teplotách, kdy jsem v kapse měl pamněťovou kartu i baterii
a to za rozumnou cenu. Je na zvážení, jestli to vyváží následné problémy.
Nejsem žádný filmař, více a déle fotografuji (přes 50) let. Nejvíce dělám se zrcadlovkami Nikon. Kameru mám na záznam pohybu hlavně v horách, nejvíce ji
používají synové, ale zpracování dělám já.
problémy začaly i mně. Zkoušel jsem všechno možné, i nemožné s nulovým výsledkem. Až mě napadlo nechat v počítači obě verze a pomocí tlačítka převést
obsah jsem stvořil cosi. Nyní pro kameru Samsung HMX musím otevřít v počítači PS14. Mám tam obsah PS15 a mohu zpracovávat video a uvedené problémy
se nevyskytují. Rychlost zpracování je o trochu nižší. Jen se občas objeví pixelizace při exportu do AVCHD. To ale těžko může být způsobeno pomalým počítačem, pro-
tože nevím, co bych měl do střev nacpat rychlejšího. Jedině zdvojit grafické karty.
Při zkoušení jsem se dostal k Vegasu. Je zajímavé, že tam to u verze 10 bylo obráceně. Video šlo normální rychlostí a zvuk se střídavě zapínal. Výsledkem bylo
normální video s roztrhaným zvukem. Ve verzi Vegas 10PRO fungovalo všechno správně.
Podle mého názoru to je kamera pro rodinné použití. Slušný objektiv, malé rozměry, fungovala při teplotách, kdy jsem v kapse měl pamněťovou kartu i baterii
a to za rozumnou cenu. Je na zvážení, jestli to vyváží následné problémy.
Nejsem žádný filmař, více a déle fotografuji (přes 50) let. Nejvíce dělám se zrcadlovkami Nikon. Kameru mám na záznam pohybu hlavně v horách, nejvíce ji
používají synové, ale zpracování dělám já.
Zdravím vás,
se stejnou kamerou Samsung jsem měl identický problém. V Pinnaclu 15ctce byl zvuk normální,ale video zrychlené. Pátral jsem i na zahraničních fórech a došel jsem k závěru, že Samsung nemá standardní formát nejvyššího záznamu (něco s prokládáním?, v tom se nevyznám)... zkusil jsem tedy nenatáčet na nejvyšší kvalitu, ale na druhou (taky HD, ale ne full) a kupodivu vše fungovalo tak, jak má. Situace je to debilní, neboť uživatel nemůže naplno využít potenciálu kamery, ale snad to někomu může pomoci (třeba při výběru kamery)...
se stejnou kamerou Samsung jsem měl identický problém. V Pinnaclu 15ctce byl zvuk normální,ale video zrychlené. Pátral jsem i na zahraničních fórech a došel jsem k závěru, že Samsung nemá standardní formát nejvyššího záznamu (něco s prokládáním?, v tom se nevyznám)... zkusil jsem tedy nenatáčet na nejvyšší kvalitu, ale na druhou (taky HD, ale ne full) a kupodivu vše fungovalo tak, jak má. Situace je to debilní, neboť uživatel nemůže naplno využít potenciálu kamery, ale snad to někomu může pomoci (třeba při výběru kamery)...
-
- Informace
-