Vysvětlí mi prosím někdo,jak je to s průběžným ukládáním projektu v Pinnacle.Po každé změně,třeba jen titulku,příslušná část časové osy zezelená a nekonečně dlouho se ukládá.
Ve videotutoriálech dostupných na internetu vidím,že je to normální.S tím se ale přece nedá pracovat.Na starším PC je to přímo katastrofa( P4-2,66 -1G RAM - ATI 9600XT),na novém taky nic moc.Díky za odpověď.
Pinnacle Studio 14
-
- Kontaktovat uživatele:
Ta zelená čára značí průběh renderování na pozadí. Lze ji snadno vypnout v Nastavení - Preference zvuku a videa - Renderování na pozadí a zrušit zaškrtnutí. Potom se bude video renderovat až při finálním výpočtu. Potom se Pinnacle zrychlí a práce v něm se stane pružnější.
Tisíceré díky za radu,je to paráda.Když se člověk vyzná,je to brnkačka.Ještě jednou DÍKY
-
- Kontaktovat uživatele:
Prosím o pomoc v pinacle 14 se mi přestal ukazovat obraz v hd rozlišení dřív mi jel bez problémů.Jede jen zvuk. Zkoušel jsem krátký klípek u manželky na notebooku a tam to jede bez problému.Zřejmě bude chyba v codecu ,ale jak to zjistit?
-
- Kontaktovat uživatele:
Já to spíše vidím na problém s ovladači grafické karty. Zkuste je přeinstalovat na nejnovější možné. Snad to pomůže.
Nainstaloval jsem PS14 na starší PC kde je Windows XP SP3 , pentium 4 3Ghz,RAM 1GB,grafika MSI NX6200TC. Program se dost seká, poradí mi někdo v čem je problém.
-
- Kontaktovat uživatele:
Troufám si říci, že tato sestava je pro PS 14 nevhodná. Nejslabší článek řetězu vidím u grafické karty. 1GB RAM je také na hranici použitelnosti. CPU Pentium 4 jeho architektura je také technologicky dosti zastaralá a s moderními výpočty bude mít problém. Ne, že by to nezvládl, ale je dosti pomalý. Hodnota 3GHz v tomto případě nic neznamená., spíše mate. Ona i základní deska bude mít malou propustnost dat obecně. Mluvím z podobné vlastní skutečnosti. Měl jsem kdysi podobný stroj a musel jsem se ho vzdát právě z důvodu nefunkčnosti tohoto software. Na tomto PC by fungoval lépe PS 12, ale moc si tím nepolepšíte. SD videa na tomto PC můžou jít s odřenýma ušima zpracovat, ale na HD video zapomeňte raději úplně.
-
- Kontaktovat uživatele:
Mám Pinacle 14 na čtyřjádru se 4Gb rychlými Ram a dobrou grafikou, můžu říct že když bylo vše nově instalovaný bežělo všechno hladce a rychle...po dvou letech mi Pinacle na tom samým počítači začal dělat pěkný problémy, nechtěl mi renderovat video ve finále, pokaždý se to seklo někde jinde když jsem to zkoušela uložit do jiných formátů, následovalo odebrání celého Pinacle a nová instalace a problém byl ten stejný, ba horší, video HD který se mi předtím normálně zobrazovalo se mi nyní nezobrazuje z důvodu prý malé kapacity paměti grafiky /což mu dřív nevadila?/....Takže asi takhle, pokaždý když začínám nový projekt v tomto programu, je to jak sáízka do loterie, zda můj filmeček bude hotový za jednu noc anebo se něco nevyvede a budu se s ním piplat týden....počítačem to rozhodně nebude....asi tím Pinnaclem:-)
-
- Kontaktovat uživatele:
Systém jako takový postupem času stárne. Zanáší se různými zbytky dat a to, i když používáme různé nástroje na čištění, jako např. TuneUp Utilities a pod. Pinnacle sám o sobě zanechává postupně v počítači tolik marastu, až hamba. Osobně doporučuji mít jeden záložní harddisk s čistou zálohou systému + nejoblíbenějšího software a jednou ročně si ho naklonovat na systémový disk. Samozřejmě předtím nezapomeneme zálohovat všechna pro nás důležitá data, abychom o ně vlastní neuvážeností nepřišli.
Doporučuji nainstalovat nově systém, všechny potřebné ovladače + Pinnacle. Potom by se měla svižnost práce s PS vrátit. Hodně štěstí.
Doporučuji nainstalovat nově systém, všechny potřebné ovladače + Pinnacle. Potom by se měla svižnost práce s PS vrátit. Hodně štěstí.
Děkuji za odpověď, mohl by jste mi ještě poradit jaké PC si nechat postavit pro optimální chod PS14.
-
- Informace
-