Vypalování BD

Fórum ke všem verzím Pinnacle Studia 10 až 15
Zamčeno
Petr Krása

Uměl by mi někdo poradit jak vypálit funkční BD disk v Pinnacle aby šel přehrát na stolním přehrávači? Děkuji
Milan

Vypaluji BD disky i AVCHD už 4 rokyv pinnaclu 12 i 14 a hraje to všude. Mám samsung BD1500, Sharp 21,Pannasonic 30 a 45 a žádný takový problém. Já bych přeinstaloval celý počítač včetně windows,protože jen pinnacla to často nepomůže.Už jsem tady psal že vytvořit DVD v pinnaclu 11 ,12 a následně vypálit v neru 10 tak v přehrávačích se to chová tak
že to nehraje od 0 sekundy ale od 36 sekundy.Když vytvořím DVD ve 14 pinnaclu a vypálím v neru 10 tak to hraje všude vpořádku. Disky BD ale hrajou normálně.Celý přeinstalovat!
steviezah
Kontaktovat uživatele:

Nevím o jaký operační systém se jedná,ale možná by stačilo doinstalovat podporu vypalování UDF verze 2.5,samozřejmě poslední updaty systému předpokládám.
stefanb
Kontaktovat uživatele:

Použi Cyber Link a to fachčí jedna radosť !
makofoto

Ve 14 mám problém při vypalování Blu-ray disku - jednovrstvé 25 GB. Program nějak špatně počítá kapacitu disku - když dám automatickou kvalitu (hodinové video), tak mi napíše kvalitu 67% a když se podívám na vytvořený disk, tak je polovina prázdná. Na technické podpoře Exac mi sdělili něco ve smyslu "co byste chtěl za ty peníze". Nevíte někdo, zda tato chyba byla ve verzi 15 opravena? Nikde jsem nezjistil, co má být vlastně v té 15 nového.
Romolus
Kontaktovat uživatele:

Osobně BD nedělám, ale co takhle zkusit nastavit BD 50GB místo 25GB? Třeba to tak půjde a při vhodném nastavení se BD25 tím pádem dokáže zaplnit efektivněji. Záleží samozřejmě na délce a bitrate projektu. Já tak nastavuji AVCHD DVD. To jde standardně zaplnit 35 minutami projektu. Když nastavím místo 4.7GB DL médium 8.5GB, tak se mi na jednovrstvý disk v plné kvalitě 16Mb vejde až 40 minut. On Pinnacle obecně podhodnocuje množství dat, která se na disky vejdou. Je třeba se nebát je trochu přeplnit, aby se placka zaplnila hezky celá. A to jde bohužel pouze nastavením většího média.
Zamčeno
  • Informace