Děkuji za informace, mrknu na to podrobněji,restartuji a uvidíme.
Dikes za radu
Pinnacle Studio 14
-
- Kontaktovat uživatele:
Nehodlam rozporovat to co napsal Romulus. Urcite jsou to funkcni rady,ale i tady plati otrele a lety overene "dvakrat mer a jednou rez" a proto nedoporuciji palit video primo z timeline. Ba naopak vytvorit DVD na HDD,prohlednout si ho a pak ho v nejakem palicim softu teprvr prekopirovat na placku. Je to vlastni zkusenost ziskana po radach mnohem zkusenejsich.
-
- Kontaktovat uživatele:
S tím se nedá jen souhlasit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mám problém z vytvořením menu na DVD. Vlastním Studio 14 ultimate col. HD a jedu na Win.7 64 bit. Se zpracování videa nemám žádný problém.vytvořím si video, otytulkuju atd...,přidám menu DVD a vytvořit disk. DVD mě to vypálí, ale vždy od třetí kapitoly mě to místo přehrání kapitoly začne přeskakovat na začátek dalšíkapitoly, kde obraz vydrží asi 1 vteřinu a skočí na další kapitolu a zase na další kapitolu,až do konce všech kapitol.
Prosím o radu čím by to mohlo bejt. Už jsem zkusil přeinstalovat studio a opakuje se zase to samé. U dřívějších verzí jsem se stím ještě nesetkal.
DÍK ZA RADU!!!
Prosím o radu čím by to mohlo bejt. Už jsem zkusil přeinstalovat studio a opakuje se zase to samé. U dřívějších verzí jsem se stím ještě nesetkal.
DÍK ZA RADU!!!
Mozna by bylo dobre vytvorit dalsi tema s nazvem "Mastering" a nebo spse "DVD menu" protoze tento problem jde skrz vsechny temata. (to jen nemet pro adminy )
A ted k veci. Uz jsem tady minimalne jednou psal. Vyroba Menu ve striznach je velice neprakticka a "osemetna" vec. Strizny jsou urceny pouze pro strih videa. Pro mastering neboli vyroba DVD jsou jine softy. Tento problem se netyka jenom PS,ale i mnohem sofistikovanejsich softu.
Doporucil bych ti ,pokud uz musis menu tvorit v PS, vyexportovat celou DVD strukturu na HDD,pak ji prehrat v nejakym SW prehravaci a jeste projet IFOEditem. IFOEdit ti prekontroluje celou DVD strukturu.
Ve tvem pripade muze byt a pravdepodobne JE problem v registrech DVD VIDEO struktury,tedy v prikazech,co ma probehnout po urcite akci a to ti PS neodstrani zadnou preinstalaci.
A ted k veci. Uz jsem tady minimalne jednou psal. Vyroba Menu ve striznach je velice neprakticka a "osemetna" vec. Strizny jsou urceny pouze pro strih videa. Pro mastering neboli vyroba DVD jsou jine softy. Tento problem se netyka jenom PS,ale i mnohem sofistikovanejsich softu.
Doporucil bych ti ,pokud uz musis menu tvorit v PS, vyexportovat celou DVD strukturu na HDD,pak ji prehrat v nejakym SW prehravaci a jeste projet IFOEditem. IFOEdit ti prekontroluje celou DVD strukturu.
Ve tvem pripade muze byt a pravdepodobne JE problem v registrech DVD VIDEO struktury,tedy v prikazech,co ma probehnout po urcite akci a to ti PS neodstrani zadnou preinstalaci.
-
- Kontaktovat uživatele:
zdravím můžeš mi prosím poradit jak si mám nechat v programu ifoedit zkontrolovat to menu?
mám nahraný obraz dvd a nevím co s tím dálnejsem moc dobrý angličtinář.Mockrát díky.
mám nahraný obraz dvd a nevím co s tím dálnejsem moc dobrý angličtinář.Mockrát díky.
Ahoj mm dotaz...zda lze kamera Panasonic NV-GS180 připojit přes usb aby ji pinnacle našel? a nebo musím jen přeš firewire? pokuď to da tak jak jí mám nastavit..mně jí totiž vůbec nenajde...a firewire na pc nemam...existuje případně nějaká redukce?...děkuji za jakoukoli radu:)
-
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, mám stejnou kameru. A v pinnacle 14 mi import z kamery nefungoval ( zařízení nebylo nalezeno). V pinnacle 15, který používám import z kamery funguje bez problémů. Z této kamery můžeš video stánout i přes movie maker ( je součástí windows XP, pokud jej používáš. Naimportovat přes USB za pomocí studia mi nešlo. Ale přes movie maker ano a pak následnou úpravu a export můžes provést ve studiu
Pokiaľ robíte výsledný obraz ako DVD tak Vám stačí tá 12stka Pinnacle. 14nástka podporuje viac formátov ako Hd a AVCHD čo staršie verzie nepodporujú. Môj názor celkovo na Pinnacle je taký, že je to v podstate hračka a ani nový produktm,respektíve update 15 ničomu nenasvedčuje, že by sa jednalo o prevratný strihový program. Ovšem zasa na druhej strane za tú cenu a to, že je jeden z mála programov v češtine je celkom prijateľný pre začiatočníkov a amatérov. To isté sa dá povedať aj o ich ďalšom shite s označením Aavid studio čo je by som povedal hanbou značky Avid. Ak si spočítame, že na výrobu filmu máme mať naištalovaných niekoľko programov tak je myslím lepšie kúpiť jeden osvedčený a naozaj funkčný produkt. Veľmi dobrý je Edius 6 ale nie je v češtine a potrebuje už isté znalosti z oblasti strihového programu v profesionalnej sfére. Tak isti je lepší ako Pinnacle v tej istej cene Sony Vegas Movie Studio alebo Adobe Premiere Element.
Miroslav Polner : vcelku jsem nepochopil tento prispevek. Tptp forum je urcene nadsencum do PS a zacinajicim strihacum. Byt osobne ma vuci PS velke vyhrady,rozhodne ho nehanim. Kazdy se to musi na necem naucit. Tebou uvadene SW jsou uz z ranku poloprofi a za uplne jine penize.Ale je mi jasne,ze o tom mozna nemas ani tucha,protoze jsi zapomel na nektere dalsi. Tak prosim nech Pineklaky,at si strihaji ve svem SW a pokud jsi tak dobry diskutuj na TV Freaku s profikama.
Mas mozna pravdu,ze Vegas,ci EDIUS jsou strihaci softy na urovni,ale i ony maji sve nedostatky.
Mas mozna pravdu,ze Vegas,ci EDIUS jsou strihaci softy na urovni,ale i ony maji sve nedostatky.
-
- Informace
-