AVCHD v Pinnacle 15 UC
-
- Kontaktovat uživatele:
odkaz na to video http://www.ulozto.sk/9209650/00076-mts
-
- Kontaktovat uživatele:
Nedokážu zatím odhalit kde je chyba.Váš soubor je naprosto standartní AVCHD s příponou mts,celková bitrate je 22.38MB/s což je sice poněkud více,ale nic závratného.Vyexportoval jsem jej do souboru v PS 15 s předvolbou MPEG2-TS/AVCHD HDD a v AS předvolba do souboru s nastavením typ souboru AVCHD/Blue Ray předvolba AVCHD HD(HDD).Oboje bez problému a v pořádku.
PC: Athlon X4 AMD 2,8 GHz,3GB RAM,Nvidia GTX 460 GE
Jak vidíte stroj nic moc,musel jsem k vůli požadavkům na 2 monitory s DVI-I vstupy vyměnit ATI 6850 za Nvidia GTX 460 a kvůli testům mám nainstalováno PS 15,Avid Studio a Edius 6.02
Budete-li mít zájem oba soubory poskytnu ke stažení.Pokusím se popřemýšlet jaké dotazy Vám položit a jaké doporučení dát aby se Váš problém vyřešil.
PC: Athlon X4 AMD 2,8 GHz,3GB RAM,Nvidia GTX 460 GE
Jak vidíte stroj nic moc,musel jsem k vůli požadavkům na 2 monitory s DVI-I vstupy vyměnit ATI 6850 za Nvidia GTX 460 a kvůli testům mám nainstalováno PS 15,Avid Studio a Edius 6.02
Budete-li mít zájem oba soubory poskytnu ke stažení.Pokusím se popřemýšlet jaké dotazy Vám položit a jaké doporučení dát aby se Váš problém vyřešil.
-
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem to zkusil v Pinnacle v 14 a 12 a v AVIDu ... bez problémů
Stáhla jsem video, úplně v pohodě upravila v PS14 a vyexportovala v AVCHD HD (HDD). Žádný problém. Možná bude chyba jenom v nastavení projektu. Nahoře Nastavení-Preference projektu - Formát projektu- a zaškrtnout podle prvního snímku přidaného do projektu. Dejte vědět jestli to pomohlo.
-
- Kontaktovat uživatele:
Já se domnívám, že jste tu měl poskytnout část vytvořeného projektu, který Vám konkrétně kostičkuje a zasekává se. I mnou stažený originál soubor je OK. A řeknu Vám je to velmi náročný záběr na přepočet. Fontána, stříkající voda... Je také vidět, že jste jako kameraman velmi zručný. Váš klip je velmi dobře natočený. Kameru máte skvělou. I když jste PC složenou z jednotlivých dílů zavrhl, je to škoda, protože ve spojení s Vaší kamerou by Vám udělal velmi dobrou službu. Všiml jsem si, že ten zapůjčený ACER má pouze W7 Home premium. Nemůže být příčina poruch právě tam??
Ten počítač je velmi slušný, mě se líbí Pokud to jsou 64bit W7 home premium, chybu bych v nich nehledala. Spíš v tom nastavení projektu.
-
- Kontaktovat uživatele:
Ano Acer AZ5763 je slušný, ale s velikou slabinou, jen s jedním HDD a to je prostě pro editaci HD videa velký handycap. Minimum jsou dva, lépe však tři. Navíc je konfigurace dodávána s 1 neno 1,5TB diskem, který svou velikostí přímo vyzývá k uložení velké spousty dat, a který budou disk více a více brzdit, tím jak budou postupně přibývat. A při úpravách HD videa je takových dat velmi mnoho. Jeden HDD je prostě veliká brzda!!! Musí data zároveň číst a ukládat a jeho malá obecná propustnost dat oproti RAM paměti bude práci neúměrně brzdit. Na tom trvám. Opakuji, PC na střih full HD videa potřebuje k hladšímu běhu 2 - 3 HDD. Systémový bohatě stačí 250GB, aby nesváděl k ukládání zbytečných dat, brzdících systém! Ten je také třeba pravidelně čistit k tomu určenými utilitami a pravidelně také defragmentovat. Druhý 500GB-1TB a další archivní klidně až 2TB. Tam už na rychlosti tolik nezáleží.
-
- Kontaktovat uživatele:
Home Premium by mohlo vyhovovat,ale......Při kecání přes Skype mi uživatel poslal video soubor,který já jsem normálně přehrál na W7U/64 a na jeho W7H/32 se objevila hláška soubor nelze otevřít.Za týden po jeho instalaci na W7U/32 problém zmizel.Nejsem si jist,ale domnívám se,že verze Home pro notebooky je nějakým způsbem omezená,pokud to není rovnou upravená verze Starter,která by se v současné době už neměla vyskytovat.
-
- Kontaktovat uživatele:
Mimochodem bavíme se všichni o tomto typu?
http://www.teno.cz/pocitace-a-prislusen ... ot-in-w7hp
Podle popisu se zdá,že tam není samostatná grafická karta,ale integrovaná s možností nastavení sdílení 2GB ze systémové paměti.Což by odpovídalo tomu,že systémová RAM je typ DDR 3 a grafická taky což jsou levné starší pomalé paměti,které by na kmitočtu sběrnice tak jak je uváděná způsobovaly ne zcela plnou průchodnost.Poprosil bych uživatele o upřesnění technické specifikace,protože pokud tento kus hardwaru je takto postaven, není absolutně vhodný pro editaci videa.Viz příspěvky ve vlákně jaký NTB pro video.
http://www.teno.cz/pocitace-a-prislusen ... ot-in-w7hp
Podle popisu se zdá,že tam není samostatná grafická karta,ale integrovaná s možností nastavení sdílení 2GB ze systémové paměti.Což by odpovídalo tomu,že systémová RAM je typ DDR 3 a grafická taky což jsou levné starší pomalé paměti,které by na kmitočtu sběrnice tak jak je uváděná způsobovaly ne zcela plnou průchodnost.Poprosil bych uživatele o upřesnění technické specifikace,protože pokud tento kus hardwaru je takto postaven, není absolutně vhodný pro editaci videa.Viz příspěvky ve vlákně jaký NTB pro video.
Já bych to tak nedramatizovala, pro ty kdo natočí občas nějaké videjko nebo dovolenou, jeden disk na střih videa stačí. Moje sestra stříhá HD video v PD9 na starším Asus notebooku s jednojádrem a jedním diskem, který když spustí, tak musí půl hodiny čekat než naběhne systém. Já bych u toho zešílela, ona je s rychlostí spokojená a videa dělá hezký. Externí disk přes USB se dá připojit vždycky.
To, že jsem si pořídila stolní PC s několika HDD je jen kvůli tomu, že natáčím hodně a stříhám téměř denně.
Není důvod, proč by na jakémkoliv novém PC s nejnovějším procesorem i7 a Win7 nešlo sestříhat AVCHD video. Důvod vidím ve střihovém software, pokud tedy v PC není nějaký díl vadný.
To, že jsem si pořídila stolní PC s několika HDD je jen kvůli tomu, že natáčím hodně a stříhám téměř denně.
Není důvod, proč by na jakémkoliv novém PC s nejnovějším procesorem i7 a Win7 nešlo sestříhat AVCHD video. Důvod vidím ve střihovém software, pokud tedy v PC není nějaký díl vadný.
-
- Informace
-