Zdravím. Chtěl bych se zeptat, jak lze v PS 15 HD při zpracovávání AVCHD videa vyvolat nebo zjistit čas pořízení dané sekvence videa.
U videí ve formátu avi lze při editaci čas pořízení záznamu zjistit, avšak u zmíněného AVCHD nikoli.
Nepřišel někdo na způsob, jak čas vyvolat, č zjistit? Případně jestli je k tomu nějaký plugin atd?
Předem děkuji za názory, Jarek
Vyvolání času nahrávky
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
O tom už jsem tu také psal. Budíš, ještě jednou. Záleží na kameře a programu k němu přiloženému. Když natáhnete do PC AVCHD přes PS nebo prostým kopírováním souborů se datum a čas pořízení do videoklipů nedostane. Mám Sony kameru a u ní je Picture Motion Browser software, který nakopírováním video souborů z kamery skrze něj do PC se zaznamená do každého klipu informace, kdy a v kolik byl záznam pořízen. Potom se zobrazí i v Pinnacle tyto informace.
-
- Kontaktovat uživatele:
Mockrát děkuji za zopakování a omlouvám se, že jsme si nedal více práce s vyhledáním. Musím si toho teď pročíst tolik, že se mi nechtělo vše tady na fóru pročítat a vyhledat se mi to nepodařilo. Mám kameru Panasonic HDC-SD900EPK a k němu je přiložen soft HD Writer AE 3.0 a nějaké další prográmky na CD. Předpokládám, že tam bude asi prográmek, který máte na mysli.
Prozatím děkuji, snad na další dotazy již odpovědi najdu Hezký večer
Prozatím děkuji, snad na další dotazy již odpovědi najdu Hezký večer
-
- Informace
-