Vyvolání času nahrávky

Fórum ke všem verzím Pinnacle Studia 10 až 15
Zamčeno
jarkh
Kontaktovat uživatele:

Zdravím. Chtěl bych se zeptat, jak lze v PS 15 HD při zpracovávání AVCHD videa vyvolat nebo zjistit čas pořízení dané sekvence videa.
U videí ve formátu avi lze při editaci čas pořízení záznamu zjistit, avšak u zmíněného AVCHD nikoli.
Nepřišel někdo na způsob, jak čas vyvolat, č zjistit? Případně jestli je k tomu nějaký plugin atd?
Předem děkuji za názory, Jarek
Romolus
Kontaktovat uživatele:

O tom už jsem tu také psal. Budíš, ještě jednou. Záleží na kameře a programu k němu přiloženému. Když natáhnete do PC AVCHD přes PS nebo prostým kopírováním souborů se datum a čas pořízení do videoklipů nedostane. Mám Sony kameru a u ní je Picture Motion Browser software, který nakopírováním video souborů z kamery skrze něj do PC se zaznamená do každého klipu informace, kdy a v kolik byl záznam pořízen. Potom se zobrazí i v Pinnacle tyto informace.
jarkh
Kontaktovat uživatele:

Mockrát děkuji za zopakování a omlouvám se, že jsme si nedal více práce s vyhledáním. Musím si toho teď pročíst tolik, že se mi nechtělo vše tady na fóru pročítat a vyhledat se mi to nepodařilo. Mám kameru Panasonic HDC-SD900EPK a k němu je přiložen soft HD Writer AE 3.0 a nějaké další prográmky na CD. Předpokládám, že tam bude asi prográmek, který máte na mysli.
Prozatím děkuji, snad na další dotazy již odpovědi najdu ;) Hezký večer
Zamčeno
  • Informace