MP3+video
A ještě jeden dotázek. Mám řadu fotek, které chci podkreslit nějakou MP3. Lze nějakým rychlím stiskem "chytrého" tlačítka přizpůsobit délku náhledu jednotlivých snímků délce skladby? Krásně to umí práve třeba DVD Workshop 2, ale v PS9+ to nemohu nalézt. Díky za radu.
-
- Kontaktovat uživatele:
Myslim, ze take chytre tlacitko nie je v PS. Ja to robim tak, ze vlozim muziku potom vlozim fotky a snazim sa vsetkych fotkam naraz zadat cas zobrazenia, tak aby som sa mestil do pesnicky.
To tam asi nebude.
Pokud davam MP3, tak si nejprve naskladam do projektu fotky s efekt. prechodama a podle toho co mi vyjde za cas, tak pak pres jednoduchy program Internet Audio MIX, sestriham wav, MP3, tak jak potrebuju presne na vterinu a vlozim do filmu, vzdy mi to vyslo uplne presne na vterinu....
V tom programku, neni problem jakoukoliv pisen prodlouzit, tak aby to posluchac poznal a nebo naopak pomalu utlumit zvuk a ukoncit skladbu.
Pokud davam MP3, tak si nejprve naskladam do projektu fotky s efekt. prechodama a podle toho co mi vyjde za cas, tak pak pres jednoduchy program Internet Audio MIX, sestriham wav, MP3, tak jak potrebuju presne na vterinu a vlozim do filmu, vzdy mi to vyslo uplne presne na vterinu....
V tom programku, neni problem jakoukoliv pisen prodlouzit, tak aby to posluchac poznal a nebo naopak pomalu utlumit zvuk a ukoncit skladbu.
-
- Informace
-