Při laboracích s Avidem jsem přišel na zajímavý bug,doporučuju zkusit zkušeným uživatelům a těm co používají zálohování systému aby jej mohli vrátit do původního stavu.Zkoušeno na 64 bitovém Win 7 ultimate.
1)V adresáři C:/Program Data/Pinnacle/Pixie vytvořte novou složku.
2)Všechny soubory v adresáři Pixie přesuňte do nové vytvořené složky.
3)Spustěte Avid studio.
Ejhle,změní se úvodní obrázek a v něm se objeví název Avid Studio 2011 Ultimate v zeleném pozadí s palmami a informační animace.
Copak asi měl nebo má Avid v plánu s tímto softem?
Samozřejmě program se nerozběhne,oznámí Vám,že není zadáno licenční číslo a že máte reinstalovat:-)
No zavřel jsem Studio a všechno jsem dal do původního stavu a Avid studio se zase otevírá s obrázkem kamery a kolibříka.
Pokud jste někdo hračička a najdete správný soubor .pf2 lze odstranit pass informaci,změnit informaci o majiteli programu,zablokovat funkce HD a ještě nějaké možnosti.
Předpokládám,že v tento okamžik hackeři zastříhali ušima:-)
Jak se co projeví na funkcích ještě nemám zcela vyzkoušené a replikované v jiném PC.
Pokud by jste někdo věděl nebo měl link na forum jak se vlastně jednotlivé soubory s licenčními čísly vytvářejí,nebo cokoliv podobného byl bych vděčen za informaci do soukromé zprávy.
Na téma hackování tohoto programu bych tu nerad viděl další diskuzi a vlákna,pokud Mart usoudí,že tento příspěvek se tu nehodí,nebudu se cítit dotčen,když ho smaže.
Uvedl jsem tento příspěvek abych potvrdil svoji tezi o tom,že pokud se nepoužívá originální program,nelze vyloučit chyby a pády programu a nemá cenu v pirátské verzi cokoliv nestandartního v chování softu označovat za chybu programu.
Bohužel Avid zatím neuvolnil oficiální verzi trialu,takže není s čím srovnat.To co se objevilo na netu,byť to vede na stránky Avidu se jako trial nehodí a není to použitelné,HD funkce jsou bloklé a neobsahuje to Bonus obsah.
Avid Studio
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Ano Stevie, je to přesně tak, jak tu popisujete. Opravdu by mne velmi zajímal rozdíl mezi stávající a touto nově objevenou verzí Ultimate. To napoví, až budoucnost....
-
- Kontaktovat uživatele:
Já si počkám co se vlastně od toho května bude prodávat.Mezi soubory se seriovými čísly už jsem objevil jeden s názvem Avid Trial to Studio a druhý s názvem Studio to Studio Plus.Na Ultimate jsem ještě nenarazil.Snad s námi Avid nevyprudí a verze k prodeji bude opravdu shodná s tou co si většina z nás pořídila na netu.Takže nejdříve počkám na trial a pak si ověřím co vlastně bude v prodejní verzi.
ahojte
práve testujem avidko ale nejak divno sa mi zdá zadávanie hudby pod menu DVD, neviete náhodou ako sa to má spravne robiť?
dik
práve testujem avidko ale nejak divno sa mi zdá zadávanie hudby pod menu DVD, neviete náhodou ako sa to má spravne robiť?
dik
-
- Kontaktovat uživatele:
Ještě nemám dobře odzkoušenou tvorbu menu,já odpovím později.
Ale mám další zajímavost:Na stránkách Avidu http://www.avid.com/US/products/family/Studio
jsem se podíval na možnost stažení trialu 15.No překvapení,pokud si zvolíte,že chcete trial Studia 15 je tam odkaz i na Avid Studio trial,odkaz zde:http://apps.avid.com/Studio_trial/
Ale mám další zajímavost:Na stránkách Avidu http://www.avid.com/US/products/family/Studio
jsem se podíval na možnost stažení trialu 15.No překvapení,pokud si zvolíte,že chcete trial Studia 15 je tam odkaz i na Avid Studio trial,odkaz zde:http://apps.avid.com/Studio_trial/
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak to jsem zvědav, jestli je to ta původní trial verze AS nebo jiná. Původní je pouze 15ti denní, tady píšou 30ti denní. I když velikost souboru vypadá stejná... Stáhneme a uvidíme.
-
- Kontaktovat uživatele:
Všiml jsem si jedné nepříjemnosti v AS: u videoklipů v knihovně se v okně Informace zobrazuje špatné datum a čas souboru - AS ukazuje datum a čas uložení souboru do počítače, nikoliv datum a čas skutečného vytvoření souboru v kameře. Průzkumník Windows zobrazuje správné datum. Můžete to někdo také vyzkoušet? W-7/64.
-
- Kontaktovat uživatele:
Ano je to tak,ale bohužel je to správně.Informace o vlastnostech souboru AS přebírá od Woken a když se podíváte v průzkumníku na soubor a kliknete na jeho vlastnosti,tak zjistíte,že datum vložení je nadřazeno datu pořízení a ještě je to hovadsky popsané.
Datum vložení je posáno jako datum pořízení a skutečné datum pořízení je popsáno jako datum změny.
Já jsem kdysi náhodně zvolil při ukládání vlastní popis položek,který dodržuju a tak s tím tento problém nemám,ale uznávám,že to není korektní.
Datum vložení je posáno jako datum pořízení a skutečné datum pořízení je popsáno jako datum změny.
Já jsem kdysi náhodně zvolil při ukládání vlastní popis položek,který dodržuju a tak s tím tento problém nemám,ale uznávám,že to není korektní.
-
- Kontaktovat uživatele:
Jo jo, už to vidím ve Woknech. Je to jejich chyba, a docela blbá. Jak může někdo udělat ve Windows takovou chybu? Datum změny je dřív než datum vytvoření - hrůza. Naštěstí se dá alespoň pořadí klipů detekovat podle jejich názvu, protože kamera je označuje pořadovými čísly. A pro přesné datum a čas si holt zobrazím průzkumníka...
-
- Kontaktovat uživatele:
Dobrý den všem. Povedl se mi vytvořit jednoduchý AVCHD DVD projekt s jednoduchým dvoumenu, které používám nejčastěji. První je hlavní menu - přehrát celé a výběr scén a podmenu se dvěma položkami a tlačítkem kořenovým - hlavní menu. Oboje menu jsem umístil, až za Úvodní video, v mém případě vlastní logo, kterým zahajuji všechna svoje videa. Použil jsem přednastavená menu Nabídka disku - neobyčejná a ty jsem upravil podle vlastního vkusu.
S přepočtem a finalizací nebyl žádný problém. Povedlo se to vždy na první pokus. Udělal jsem dvě varianty, první se zmíněným logem, až po menu spojené s prvním filmečkem v projektu. Obojí se povedlo i na první pokus vypálit. Bál jsem se problémů, které se pravidelně projevují v PS. K mému milému překvapení vše proběhlo v pořádku a na poprvé. Projekt se skládá z dvou filmečků dlouhých 23 a 11 minut.
I když je tvorba nebo úprava menu odlišná, než v PS, je intuitivní a ten, kdo se pokoušel vytvořit vlastní titulky to zvládne stejně. Pro mne další důvod, opustit po létech Pinnacle Studio a postoupit o metu dále ve tvorbě amatérského videa, tentokrát v AVID STUDIO.
S přepočtem a finalizací nebyl žádný problém. Povedlo se to vždy na první pokus. Udělal jsem dvě varianty, první se zmíněným logem, až po menu spojené s prvním filmečkem v projektu. Obojí se povedlo i na první pokus vypálit. Bál jsem se problémů, které se pravidelně projevují v PS. K mému milému překvapení vše proběhlo v pořádku a na poprvé. Projekt se skládá z dvou filmečků dlouhých 23 a 11 minut.
I když je tvorba nebo úprava menu odlišná, než v PS, je intuitivní a ten, kdo se pokoušel vytvořit vlastní titulky to zvládne stejně. Pro mne další důvod, opustit po létech Pinnacle Studio a postoupit o metu dále ve tvorbě amatérského videa, tentokrát v AVID STUDIO.
-
- Informace
-