Soubor AVI - chyba při načítaní souboru
-
- Kontaktovat uživatele:
Program nenačte jakýkoliv soubor avi.
-
- Kontaktovat uživatele:
Zkusil jsem to a vše v mém PS 15, co se týká načtení souborů funguje normálně.
-
- Kontaktovat uživatele:
A jakého formátu ty AVI soubory jsou?I když jsou jakékoliv, AVI je kontejner pro videosoubor
a pokud je v něm něco nekorektní přehrát nepůjdou.Ale jěště jsem se s tím nesetkal,kromě souborů AVI ze starého WIN 3.1,které možná navíc byly poškozeny jako soubor.
a pokud je v něm něco nekorektní přehrát nepůjdou.Ale jěště jsem se s tím nesetkal,kromě souborů AVI ze starého WIN 3.1,které možná navíc byly poškozeny jako soubor.
-
- Kontaktovat uživatele:
Jedná se o běžné filmy stáhnuté z internetu - kodek obraz XVID, zvuk mp3, AC3 2.0 nebo 5.1, nepoškozené a bežně sa dají přehrát v softvérovém přehrávači VLC.
-
- Kontaktovat uživatele:
Děkuji za informaci,dejte mi prosím odkaz kde si můžu takový soubor stáhnout k otestování.
Mám soubory AVI/h264/Xvid a ty otevřu,ale zpracovávat to moc nejde i když otevřít mi jdou v Pinnaclu.Musí se to překonvertovat do standartního AVI.S těmito soubory má problém i Edius 6.02,který je umí utevřít taky,ale neumí je přehrát v realtimu,musel jsem použít funkci Render pro vytvoření proxy souboru.
Mám soubory AVI/h264/Xvid a ty otevřu,ale zpracovávat to moc nejde i když otevřít mi jdou v Pinnaclu.Musí se to překonvertovat do standartního AVI.S těmito soubory má problém i Edius 6.02,který je umí utevřít taky,ale neumí je přehrát v realtimu,musel jsem použít funkci Render pro vytvoření proxy souboru.
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Již se mi povedlo stáhnout Vaše video.Bohužel nejsem schopen Vám říct kde je chyba.V mém Pinnacle 15 jej normálně otevřu a přehraju a mohu editovat..Formát videa PS detekuje jako 640x480 Divx 25s/s a nastavuje projekt jako PAL 720x576.Totéž v PS 14 a PS 12.
Pokusím se něco vyčíst z věštecké koule:(:P)
Pravděpodobně máte operační systém řady XP,popřípadě windows 7 home nebo starter.
Windows Xp je třeba doplnit nejnovějším kokek packem,doporučuji K-lite,ten obsahuje většinou i nejnovější filtry DShow.Ošetření Xp Servis packem a posledními aktualizacemi tak nějak předpokládám.
Ve win 7 Home nebo starter nevím,domýšlím se,že by to potřebovalo totéž.
Kávová sedlina mně upozorňuje,abych nezapomněl zmínit Vistu,pro ni platí totéž so pro XP.
Tak jsem se vykecal,ale bohužel v tomto případě jsem na Váš problém krátký.
Pokusím se něco vyčíst z věštecké koule:(:P)
Pravděpodobně máte operační systém řady XP,popřípadě windows 7 home nebo starter.
Windows Xp je třeba doplnit nejnovějším kokek packem,doporučuji K-lite,ten obsahuje většinou i nejnovější filtry DShow.Ošetření Xp Servis packem a posledními aktualizacemi tak nějak předpokládám.
Ve win 7 Home nebo starter nevím,domýšlím se,že by to potřebovalo totéž.
Kávová sedlina mně upozorňuje,abych nezapomněl zmínit Vistu,pro ni platí totéž so pro XP.
Tak jsem se vykecal,ale bohužel v tomto případě jsem na Váš problém krátký.
-
- Kontaktovat uživatele:
Moje pôvodné podozrenie, že to budú kodeky sa potrdil ale hlavne kvôli Vašej pomoci sa problém vyriešil.
Vzhľadom na môj starší stroj som sa asi po roku vrátil z Win 7 k Win XP SP3.
Po naištalovaní K-lite sa problém "zázračne" vyriešil.
Za Vaše podnetné rady ale hlavne čas Vám ešte raz veľmi pekne ďakujem.
Vzhľadom na môj starší stroj som sa asi po roku vrátil z Win 7 k Win XP SP3.
Po naištalovaní K-lite sa problém "zázračne" vyriešil.
Za Vaše podnetné rady ale hlavne čas Vám ešte raz veľmi pekne ďakujem.
-
- Kontaktovat uživatele:
Není za co,jsem rád ,že jsem se se svou věšteckou koulí trefil(:P)
-
- Informace
-